Tragisk dødsulykke: Mand først fundet 2 dage efter

Presse-fotos.dk

En mand har på tragisk vis mistet livet, og politiet antager, at han har ligget død to døgn, før han blev fundet.

En 61-årig årig mand er desværre omkommet i forbindelse med skovarbejder i Tornskov ved Løgumkloster. Det beretter Sydjyllands Politi.

Læs også

Coronasmittet familiefar blæser på reglerne: Tog på McDonalds

Søndag klokken 13.16 modtog Sydjyllands Politi en anmeldelse om en dødsulykke, hvor den 61-årige mand blev fundet livløs. Politiet mistænker dog, at manden allerede mistede livet i fredags, og dermed har været død i to døgn, før han blev fundet.

Presse-fotos.dk

Ulykken er formentlig sket i fredags

Politiet fortæller, at han har været ude at arbejde i skoven, hvor det tragiske så sker, da hans traktor vælter, og han ender med at blive klemt mellem traktoren og et træ.

Presse-fotos.dk

"Der er tale om en skovarbejder, der formentlig i forgårs vælter med sin traktor og bliver klemt mellem traktoren og et træ. Han blev sidst set i live i fredags, og det er det, der får os til at sige, at ulykken formentlig er sket i fredags, mens han arbejdede i skoven,” fortæller politiets vagtchef, Karsten Høy til B.T.

Ulykken er nu ved at blive undersøgt af politiet, en bilinspektør og arbejdstilsynet. De pårørende til manden er blevet underrettet.

Læs også

Nu tager Mette Frederiksen afstand: Det hører ikke hjemme her

 

Presse-fotos.dk

 

 

 

Dagens Gossip