Tragisk dødsulykke: Ung kvinde dræbt da hun forsøgte at samle kreditkort op

Privatfoto

En 23-årig kvinde var udsat for en forfærdelig skæbne, da hun forsøgte at samle sit kreditkort op fra bilen.

En 23-årig ung kvinde mistede på tragisk vis sit liv, da hun forsøgte at samle sit kreditkort op, som hun netop havde tabt.

Læs også

Kone nægtede at sove i samme seng: De faldt hele tiden af

Det er det britiske medie The Sun, der beretter om historien, hvor den 23-årige Victoria Strauss kom kørende i sin bil og skulle til at betale ved et parkeringsanlæg.

Kvinden kørte hen til bommen, åbnede vinduet og ville betale med hendes kreditkort, men desværre for kvinden så tabte hun kortet.

Så skete ulykken

Det resulterede i, at hun åbnede døren og stak hovedet ud for at kunne samle kortet op, og det var så her, at tragedien indtraf.

Den 23-årige kvinde kom nemlig på uheldigvis til at trykke på speederen, og bilen begyndte derfor at accelerere.

Bilen kørte derfor ind i parkeringsanlægget, og den unge kvinde fik klemt sit hoved mellem bilen og anlægget.

“Hun forsøgte at få sit kort ved at åbne døren og læne sig ud af for at samle det op. Hun kom ved en fejl til at accelerere og stødte ind i parkeringsanlægget”. lød det i en pressemeddelelse fra Columbus Politi. Overvågningsbilleder fra parkeringsanlægget viste, hvordan ulykken havde fundet sted.

Ulykken fandt sted klokken 23.30 mandag aften, men først klokken 5.40 tirsdag morgen blev politiet bekendt med ulykken, og hun blev kort efter erklæret død på stedet af paramedicinere.

Læs også

Nu afslører Phillip Faber: Derfor stopper jeg

 

 

 

Dagens Gossip