Tragisk Halloween: Skræmte 5-årig dreng som løb ud foran lastbil

Foto: Shutterstock.com

Det blev en tragisk halloween i den østjyske by Gl. Rye, da en 5-årig dreng var ude at rasle. Da han kom til et hus, blev han mødt af en mand med en skræmmende maske, og drengen løb i rædsel direkte ud foran en lastbil.

I går var det den 31. oktober, hvilket også er dagen hvor Halloween bliver fejret. Det betyder, at mange små drenge og piger har klædt sig ud i forskellige kostumer, og derefter går rundt og banker på døre for at få slik eller lave ballade.

Det er en hyggelig tradition, der gør sig bedst, når det også bliver uhyggeligt, men desværre blev uhyggen alt for meget i går aftes, da en 5-årig dreng var ude at rasle i den østjyske by Gl. Rye.

Læs også

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

Den 5-årige dreng var kommet hen til et hus, hvor han ville råbe slik eller ballade. Da døren blev åbnet fik den lille dreng dog et kæmpe chok, da vedkommende der åbnede døren var iført en skræmmende maske.

Lastbilen kunne ikke nå at bremse

Drengen løb hurtigt væk, men desværre kom der i samme øjeblik en lastbil, som drengen løb direkte ud foran.

Lastbilchaufføren kunne ikke nå at bremse, og den 5-årige dreng blev derfor ramt af det store køretøj. der kvæstede ham.

“Drengen blev ramt af lastbilen, som ikke kunne nå at bremse. Han er kvæstet, man var ved bevidsthed, da han blev kørt på sygehuset,” fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad, der fortsætter:

Det er en dybt ulykkelig sag for alle. Både for drengen, for manden med masken, som jo bare ville lave sjov med børnene, for dem der fulgtes med drengen og selvfølgelig for den lastbilchauffør,” lyder det fra politiinspektøren.

Trods den forfærdelige ulykke, så er der alligevel rigtig gode nyheder. Politiinspektøren fortæller nemlig, at drengen skulle være uden for livsfare.

Læs også

Mor kalder billederne for uskyldige, men folk er ikke enige: 'Det ligner incest’

 

 

Dagens Gossip