Tragisk ulykke: 8-årig dreng kørt ned af lastbil

Foto: Presse-fotos

En blot 8-årig dreng har været involveret i et alvorligt færdselsuheld, hvor han er blevet ramt af en lastbil.

Nordsjællands Politi er til stede i krydset Paltholmvej og Farum Gydevej i Farum, hvor der er sket et alvorligt færdselsuheld.

Læs også

'Matador'-stjerne er død

Det oplyser Nordsjællands Politi i et opslag, der er blevet delt på Twitter.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Christian Illum, der er vagthavende ved Nordsjællands Politi. Han har forklaret, at der er tale om en 8-årig dreng på cykel, der er blevet påkørt af en lastbil, der har skullet svinge til højre i krydset.

Foto: Presse-fotos

Drengen var ikke alene, da han kom cyklende. Derimod kom han cyklende med sin mor, som ikke har været involveret i ulykken, og derfor meldes at være uskadt.

Ifølge Christian Illum er den 8-årige dreng kommet alvorligt til skade, men han er i live efter den alvorlige ulykke.

Foto: Presse-fotos

"Drengen har pådraget sig en alvorlig skade, men han er i live, og kørt til Rigshospitalets traumecenter," lyder det fra ham til Ekstra Bladet.

Til B.T. fortæller han desuden, at han har været ved bevidsthed hele tiden, og at han har været i kontakt med politiet, inden han blev kørt på traumecenter på Rigshospitalet.

Foto: Presse-fotos

På Twitter skriver Nordsjællands Politi, at de forventer at skulle arbejde på stedet 'i en længere periode'.

For at sikre, at de har fred til at udføre deres arbejde, beder de derfor borgere i Farum om at finde en alternativ rute, der ikke går gennem krydset ved Paltholmvej og Farum Gydevej.

Læs også

Skat med godt nyt til danskerne: Hæver fradrag i 2023

"Vi arbejder med et alvorligt færdselsuheld i krydset Paltholmvej og Farum Gydevej i Farum. Vi forventer at arbejde på stedet i en længere periode, hvorfor vi anmoder borgerne om at respektere vores afspærring og find gerne en alternativ rute. P.t. ikke yderligere," skriver de på Twitter.

 

Dagens Gossip