Travl eftermiddag: Flere unge sigtet for narkotika og våben inden fodboldkamp

Foto: Shutterstock

Østjyllands Politi fik delt flere sigtelser ud søndag eftermiddag, hvor flere unge havde taget turen fra Silkeborg til Aarhus.

Søndag var der traditionen tro flere kampe i den danske Superliga. Det er ikke overraskende, men inden kampen mellem Silkeborg IF og AGF skulle starte i Aarhus, fik Østjyllands Politi rigeligt at se til.

80 drenge i alderen 15-18 år var taget fra Silkeborg til Aarhus for at se kampen, men ikke alle nåede hele vejen til Ceres Park.

Læs også

Fødevarestyrelsen kræver alt salg stoppet: Spis det ikke

Allerede under gåturen fra Aarhus Bandegård til Åboulevarden blev en 16-årig dreng sigtet for overtrædelse af maskeringsforbuddet, da han havde en pose med balaclavaer/elefanthuer.

I posen var der dog også andre ulovligheder at finde, da politiet desuden fandt fyrværkeri og kokain. Den 16-årige blev derfor også sigtet for at overtræde fyrværkeriloven og loven om euforiserende stoffer.

På Telefontorvet blev en 15-årig dreng sigtet for at være i besiddelse af maskering, da han kom ud fra et toilet på en restaurant. 

To personer blev samlet set anholdt og i alt fire unge mænd fra Silkeborg blev hentet af deres forældre, men hele 16 sigtelser fandt sted, som fordeler sig således:

- 5 for maskering

- 4 for ordensbekendtgørelsen

- 3 for fyrværkeri

- 2 for knivlov

- 2 for besiddelse af kokain

Læs også

Emil Erichsen med stor afsløring: Drager afsted igen

 

Dagens Gossip