Tre sigtet for skuddrab foran Randers Regnskov: Nu er der nyt i sagen

Foto: Scanpix (arkivfoto)

En 30-årig mand blev fundet dræbt foran Randers Regnskov den 22. december 2017. Nu er Østjyllands Politi varetægtsfængslet de tre sigtede i sagen.

De tre personer, som er sigtet for at have have begået drab foran Randers Regnskov den 22. december 2017, er blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det vedtog Retten i Randers tirsdag, da de blev fremstillet i grundlovsforhør.

Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Efter brutalt drab foran Randers Regnskov: Nu er gerningsmændene anholdt i udlandet

De varetægtsfængslede er henholdsvis en 19-årig mand, en 38-årig kvinde og en 36-årig mand, som alle har adresse i Aalborg.

Alle tre er sigtet for drab eller medvirken til drab og ulovlig våbenbesiddelse. De nægtede sig dog alle skyldige i drabet, mens den 36-årige mand erkendte forholdet om ulovlig våbenbesiddelse.

Den 19-årige mand kærede kendelsen om varetægtsfængsling, mens den 38-årige kvinde og den 36-årige mand ikke kærede.

Læs også

Mand fundet dræbt ved Randers Regnskov

En 30-årig mand blev fundet skuddræbt foran Randers Regnskov klokken 23.39 den 22. december 2017. Dagen efter efterlyste Østjyllands Politi tre navngivne personer, der var mistænkt for drabet på manden.

Den 24. december 2017 blev de tre personer anholdt af tysk politi i en bil tæt på Neumünster. På baggrund af en international retsanmodning blev de alle varetægtsfængslet i Tyskland.

Østjyllands Politi anmodede om at få de tre udleveret til Danmark, hvilket skete mandag den 15. januar 2018. Her kørte tysk politi til den dansk/tyske grænse og afleverede de sigtede til dansk politi.

Læs også

14-årig pige forsvundet - nu er hun dukket op

Politiinspektør René Raffo glæder sig over, at de sigtede nu er i Østjyllands Politis varetægt:

- Vi har selvfølgelig fortsat vores efterforskning af drabet, mens vi ventede på udleveringen, og tysk politi har også været en god hjælp i forhold til at sikre spor og beviser på personerne og i bilen, de kørte i. I forbindelse med grundlovsforhøret vil vi naturligvis anmode om varetægtsfængsling, men det er i sidste ende dommerens afgørelse. Vi har stadig en masse efterforskning og afhøringer, vi skal have foretaget, udtalte René Raffo i en pressemeddelelse, der blev sendt ud mandag.

- Det er fortsat vores formodning, at drabet er relateret til et internt opgør i det kriminelle miljø, men derudover holder vi stadig kortene lidt tæt til kroppen, da vi ikke vil spænde ben for den omfattende efterforskning, vi fortsat er i gang med, lød det fra René Raffo.

Tiltale mod Peter Madsen: Han forberedte drabet på Kim Wall

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip