Tre tykke kvinder spærrede 84-årig dame fra Præstø inde på toilet

Nils Würtzenfeld

369 uger siden

|

13/06/2017
112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En ældre kvinde fra Præstø blev mandag udsat for et groft hjemmerøveri.

Dagens topnyheder

Mandag klokken 16.35 fik en 84-årig kvinde ubudne gæster på Rødegårdsvej i Præstø, da en fremmed kvinde pludselig kom ind af den 84-åriges terrassedør og stod i hendes stue.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Kvinden forklarede, at hun skulle vise den 84-årige beboer noget på hendes toilet, men da de gik derud, trak den fremmede kvinde døren i og holdt fast håndtaget, så den ældre dame ikke kunne komme ud.

Det lykkes dog for den 84-årige at få vristet døren op, men da hun kom ud, så hun, at endnu to kvinder var dukket op og havde været inde i soveværelset.

Det fik den modige 84-årige til at gribe fat i de indtrængende kvinder og smide dem ud af hjemmet, hvilket heldigvis lykkedes. 

Den 84-årige kvinde mener heldigvis ikke, at der er forsvundet noget fra lejligheden, oplyer politiet. Hun var i stand til at give politiet signalementer af tricktyvene.

De tre kvinder beskrives som:

A: Kvinde, østeuropæisk udseende, 25-30 år, 160-170 centimeter, fedladen, mørklødet og brunt hår. Hun talte dansk med accent og var iført gråt tøj.

B: Kvinde, østeuropæisk udseende, 40-45 år, 160-170 centimeter, kraftigt bygget, mørklødet. Talte dansk med accent og var iført sort tøj.

C: Kvinde, østeuropæisk udseende, 40-45 år, 160-170 centimeter, kraftigt bygget, mørklødet. Talte dansk og var iført sort tøj og tørklæde over håret.

Alle oplysninger i sagen kan gives til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på telefon 114.

Ville købe hund over Facebook: Blev dræbt for øjnene af sine børn og forlovede