Tyk tricktyv satte sig ud på kvindes badeværelse: Han ville holde i hånd hele tiden

En 84-årig kvinde fik sig lidt af en forskrækkelse i weekenden, da hun fik besøg af en velklædt tricktyv, der satte sig ud på hendes badeværelse.

Den ældre kvinde fra Horsens har forklaret politiet, at manden bankede på døren til hendes lejlighed i Sønderbrogade søndag klokken 12.30. 

Da hun åbnede døren, forklarede han venligt, at han kom fra kommunen og ville se på hendes badeværelse, fordi der dryppede vand ned fra loftet hos underboen. Det skriver Horsens Folkeblad

Den 84-årige kvinde lod manden komme indenfor, og han gik straks ud på badeværelset og satte sig. I mellemtiden blev kvinden mistænksom og bad ham om at fremvise dokumentation for, at han kom fra kommunen.

Læs også

Politi om Emilie-sag: Vi ved, at omkring 50 mennesker var til stede i området på forsvindingstidspunktet

Tricktyven forklarede, at han ville hente sine papirer og noget værktøj i bilen og komme tilbage. Men det gjorde han aldrig. 

Sydøstjyllands Politi leder nu efter manden, der bliver beskrevet som afrikansk og kraftig af bygning. Han var velklædt og talte dansk med accent, og så ville han i øvrigt hele tiden holde kvinden i hånden. 

Politiet advarer i samtidig mod at lukke fremmede personer ind i sit hjem, før man har tjekket deres identitet. 

Den 84-årige kvinde nåede ikke at få stjålet noget fra sin bolig. 

 

Dagens Gossip