Ubådssagen: Politiet har nyt om armen, der blev fundet i Køge Bugt i går

Foto: Polfoto/Kenneth Meyer (arkivfoto)

Københavns Politi har nyt om den arm, der tirsdag blev fundet i Køge Bugt nær det sted, hvor man fandt Kim Walls hoved og ben.

​Tirsdag fandt Københavns Politi en arm i Køge Bugt tæt på det sted, hvor den svenske journalist Kim Walls hoved og ben blev fundet.

Onsdag er armen blevet undersøgt yderligere på Retsmedicinsk Institut. Undersøgelsen viste, at der er tale om en venstre arm. 

Det skriver Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Læs også

Ligdel fundet i Køge Bugt: Kan tilhøre dræbte Kim Wall

- Armen lå frit og var holdt nede med strips og rørstykker, svarende til det der blev fundet på benene fra Kim Wall, skriver Københavns Politi.

Derudover kan politiet oplyse, at armen blev fundet omkring én kilometer fra det sted, hvor Kim Walls ben og hoved blev fundet.

Forsvarets dykkere og politiet har onsdag dykket videre i Køge Bugt, men uden at gøre nye fund. Torsdag forsætter forsvarets dykkere eftersøgningen.

Læs også

Peter Madsen skifter forklaring: Sådan døde Kim Wall i ubåden

Ubådsopfinder Peter Madsen er sigtet for at have dræbt den svenske journalist Kim Wall, efter han sejlede ud med hende i Øresund om aftenen den 10. august.

Selv nægter Peter Madsen at have dræbt Kim Wall, men har dog tilstået parteringen af den unge kvinde. Under retssagen er Peter Madsen kommet med flere forklaringer på Kim Walls død. 

Først forklarede han, hvordan han satte hende i land samme aften, som hun forsvandt. Senere ændrede han forklaring til, at hun døde i ubåden, da hun fik en tung luge i hovedet.

Læs også

Peter Madsens forklaring i retten: Sådan døde Kim Wall

Senest har Peter Madsen forklaret, hvordan Kim Wall døde på grund af kulilteforgiftning.

Udover drabet på den svenske journalist er Peter Madsen også sigtet for anden kønslig omgang end samleje. Dette nægter han. Sidst men ikke mindst, er Peter Madsen sigtet for usømmelig omgang med lig, hvilket han har erkendt. 

Retssagen mod Peter Madsen er planlagt til at begynde næste år.

Erfarne drabsefterforskere: Derfor holder Peter Madsens forklaring ikke vand

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip