Ung mand anholdt i underbukser efter lang biljagt i Aarhus i nat

Ane Sørensen

359 uger siden

|

04/09/2017
112
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
En ung mand begik en lang række færdselsforseelser natten til mand, før han til sidst blev anholdt i sine underbukser.

Dagens topnyheder

Det gik helt galt for en 23-åring østjyde natten til onsdag, hvor han blev sigtet for adskillige forhold.

Det hele startede, da en politipatrulje ville stoppe en bil med defekt baglys i krydset Vester Alle/Thorvaldsensgade i Aarhus. Men selvom politiet slog udrykningen til, nægtede den unge mand at stoppe.

Det oplyser Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

- I stedet satte han farten op og kørte i høj fart ad Vesterbro Torv og videre ad Nordre Ringgade, hvor han to gange kørte over for rødt lys. Da han nåede Grenåvej nåede han op på 120 km/t i en 60 km-zone. Stadig med politiet i hælene. Flere gange svingede han ind foran politibilen, når den forsøgte at overhale, skriver politiet.

Da den 23-årige nåede Vikærsvej, forsøgte en modkørende patruljebil at spærre vejen, men han forsatte direkte mod patruljevognen med meget høj hastighed, så den måtte undvige.

På Tjelevej kørte manden igennem en hæk og ud på et grønt areal, hvor han stod ud af bilen og flygtede til fods. Betjentene så manden løbe ind i opgangen i en bolig i nærheden.

I hans bil fandt politiet en nøgle, som de tog med hen til opgangen. Nøglen viste sig at passe til en af dørene i opgangen. Bag døren fandt politiet den 23-årige sammen med to andre personer.

Den unge mand var kun klædt i underbukser og fortalte, at han lige var vågnet. Men betjentene kunne tydeligt genkende ham fra biljagten og valgte at anholde ham og tage ham med til politigården.

Her indrømmede den 23-årige mand, at det var ham, der havde kørt bilen. Han blev sigtet for en stribe af færdselsforseelser og forsøg på vold mod politiet, fordi han havde prøvet at påkøre en patruljevogn.

Manden blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da politiet fandt en pose kokain på ham. Sidst, men ikke mindst, blev han sigtet for at køre uden kørekort, for at have forvoldt fare for andres liv og for ikke at efterkomme politiets anvisninger.

Østjysk mand fandt frysepizzaer i sin trillebør midt om natten - ringede straks til politiet