Ung mand dræbt i alvorlig trafikulykke

Foto: Google Maps

Søndag aften mistede en 19-årig mand livet i en voldsom trafikulykke på Bornholm.

En 19-årig mand mistede sent søndag aften livet i en soloulykke på Bornholm. 

Ulykken skete omkring klokken 23.15 og fandt sted på Hovedgårdsvejen mellem Rønne og Aakirkeby.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Kvinde fundet med brandskader og knivstik: Nu er der nyt i sagen

- Der er tale om et eneuheld. Bilisten kommer ud i rabatten og påkører efterfølgende et vejtræ, siger vagthavende ved Bornholms Politi Henrik Schwarz til Ekstra Bladet.

Forbipasserende og ambulancefolk ydede ifølge Henrik Schwarz førstehjælp til den unge mand, men hans liv stod desværre ikke til at redde. Klokken 00.25 blev han erklæret død på Bornholms Hospital.

En bilinspektør skal mandag undersøge ulykkesstedet og bilen, der er totalskadet efter den voldsomme ulykke. Bornholms Politi har endnu ingen oplysninger om bilens hastighed eller årsagen til ulykken.

Læs også

Mand fundet død i vandet - nu er han identificeret

De pårørende til den 19-årige mand, som kommer fra Bornholm, er blevet underrettet om ulykken.

I weekenden mistede et ældre ægtepar livet efter en ulykke i Vejle lørdag eftermiddag, hvor de begge blev klemt fast under en bus.

Ulykken skete ifølge TV Syd på Vejle Trafikcenter lørdag klokken 17.26, da bussen var i gang med at køre fremad. Her kom det ældre ægtepar, som begge var 80 år gamle, i klemme ved bussens bagende.

Læs også

Ung mand dræbt i alvorlig arbejdsulykke

Ulykken resulterede i alvorlige kvæstelser på især benene og endte altså med at koste ægteparret livet.

Sydøstjyllands Politi oplyser til BT, at ulykken skete foran mange mennesker, hvilket gav store udfordringer for politiet og redningsmandskabet:

- Der var mange mennesker på stedet - det er jo sådan en juleindkøbsdag, siger Lars Grønlund, som er vagtchef hos Sydøstjyllands Politi, til BT.

Læs også

Kvinde bestilte lejemord på kæresten: Her er hendes dom

Efter noget tid lykkedes det dog at få befriet det ældre ægtepar, som efterfølgende blev bragt til traumecentret på Kolding Sygehus.

Lørdag aften oplyste Sydøstjyllands Politi til TV Syd, at kvinden var afgået ved døden, mens mandens tilstand stadig var kritisk. Men søndag morgen oplyste de altså, at han nu også var afgået ved døden.

Politiet oplyste lørdag, at de var ved at undersøge omstændighederne omkring ulykken nærmere. Der blev foretaget undersøgelser af en bilinspektør, og teknikere var på ulykkesstedet. 

Ægtepar klemt fast under bus - nu er de begge døde

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip