Ung mand med joggingbukser og stiv tissemand onanerer på mountainbike i fart

Nils Würtzenfeld

382 uger siden

|

15/03/2017
112
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet mistænker nu den samme unge cyklist for at have blufærdighedskrænket tre forskellige kvinder fra Horsens.

Dagens topnyheder

En yngre onanerende cykelrytter er i Sydøstjyllands Politis søgelys, efter en 21-årig kvindelig løber mandag aften blev blufærdighedskrænket af en ung mand på cykel. Det skriver Horsens Folkeblad.

En kvinde kom ved 18-tiden løbende ved Bollerstien i Horsens, da en ung mand på 14-18 år cyklede forbi hende flere gange, mens han åbenlyst blottede sit lem.

Omtalen af den krænkende cyklist har nu fået to andre kvinder til at stå frem og fortælle om lignende hændelser.

Først reagerede 28-årige Stine Bjørnhart fra Horsens, der 29. januar var udsat for en lignende krænkelse på Sognegårdsvej i Horsens, der blot ligger nogle få minutters afstand fra Bollerstien.

- Jeg var på vej hjem efter at have besøgt noget familie, og jeg gik med min søn liggende i barnevognen. Pludselig kom en dreng på omkring 15 år cyklende og råbte ét eller andet til mig. Jeg havde headset i ørene, så jeg hørte ikke i første omgang, hvad drengen sagde. Jeg tog propperne ud, og han råbte til mig, om han skulle slikke mig i skridtet, mens han viste mig sin tissemand, siger Stine Bjørnhart til Horsens Folkeblad.

Siden har også en 45-årig kvinde fra Horsens kontaktet politiet for at anmelde en ung onanist på to hjul.

Politikommissær Lars Elmstrøm fra Sydøstjyllands Politi fortæller til Horsens Folkeblad, at den 45-årige kvinde var ude at lufte sin hund på Bjerrevej i Horsens, da hun bemærkede en ung mand på en sort mountainbike, der cyklede bagved en kvindelig løber, mens han onanerede.

Det fik hundelufteren til at råbte ham an, men det reagerede den unge mand ikke på.

- Han kiggede bare koldt og upåvirket på hende, fortsatte med at onanere og cyklede så væk fra løberen. Hun vurderer, at løberen ikke har opdaget episoden, forklarer Lars Elmstrøm til Horsens Folkeblad.

Episoden fandt sted en lørdag mellem 25. januar og 5. februar. Den 45-årige husker ikke den præcise dato.

De tre episoden har fået politiet til at vurdere, at der med stor sandsynlighed er tale om den samme mand, da de tre kvinders signalement af den onanerende blotter stemmer helt overens.

- Signalementet fra Sognegårdsvej lød på mand på cykel, 15 til 16 år, brunt hår og iført joggingbukser med hvide striber ned ad siderne, formentlig Adidas, og dansk af udseende. Det stemmer fuldstændig overens med beskrivelsen af gerningsmanden på Bollerstien tirsdag aften og det signalement, som den kvindelige hundelufter har givet, siger Lars Elmstrøm, der meget gerne hører fra andre, der har oplevet noget lignende.

Både på Sognegårdsvej og på Bollerstien har politiet været til stede med patruljer, dog uden at finde noget.