Unge piger amok efter taxatur: Hoppede på køleren, spyttede og kastede flaske efter politiet

Foto: Shutterstock

Politiet måtte tilkaldes, da tre unge onsdag eftermiddag nægtede at betale for en taxa.

En taxatur, der tog sin begyndelse i Ørslev på Sydsjælland, udviklede sig onsdag eftermiddag til det rene kaos.

I taxaen sad tre unge - en 21-årig mand fra Frederiksberg, en 16-årig pige fra Vordingborg og en 14-årig pige fra Ølsted - og efter cirka fem kilometer nåede man destinationen på Rådhustorvet i Vordingborg.

Her enten kunne eller ville den 21-årige dog ikke betale for køreturen, hvilket førte til, at politiet blev tilkaldt til stedet.

Læs også

62-årig kvinde ledte efter sine katte sent i aftes: Det skulle hun aldrig have gjort

Ved ordensmagtens ankomst blev der umiddelbart indgået en aftale om betaling, men af uvisse årsager udviklede det hele sig med ét til det rene kaos.

For pludselig sprang de to unge piger op på kølerhjelmen af taxaen og begyndte at spyttede, mens de slog på forruden og på siden af bilen.

Det hele eskalerede, da den 14-årige pige smed en flaske ud foran politipatruljen, hvor den blev smadret. Det førte til, at den 16-årige blev anholdt, sigtet for hærværk og sammen med den 14-årige taget med til politistationen i Vordingborg, hvor de sociale myndigheder også blev underrettet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip