Vanvidskørsel endte skidt for føreren: 223 km/t på fynske motorvej

Foto: Shutterstock

Det endte ikke helt som den føreren af en svensk indregisteret bil havde forventet, da han tilsyneladende havde alt for travlt.

En tur på Fyn endte ikke som en føreren af en svensk registeret bil havde planlagt, idet politiet endte med at udskrive en bøde på 10.000 kroner.

Idet bilen er svensk indregistreret, så er det ikke sikkert, om føreren er dansk eller svensk. Det betyder dog intet i forhold til retten til at føre bil. Den travle mand kan nemlig nu se frem til en ubetinget frakendelse af kørekortet.

Fyns Politi fik fanget den svenske bil på fartkameraet mellem Kværndrup og Ringe, hvor bilen fræste så hurtigt forbi kameraet, at bilisten ikke havde tid til at smile eller vinke til kameraet. Forseelsen skete lørdag morgen klokken 8.20.

Nu kan føreren af bilen se frem til en bøde på 10.000 kroner og en frakendelse af kørekortet. Det kan sjældent betale sig at skynde sig så meget, at man blæser på færdselsloven.

Det er ikke første gang svenske biler kører for hurtigt

Det er ikke hidtil uset, at svensk indregistrerede biler blæser på fartgrænserne og prøver tophastigheden af på de danske motorveje.

Det er ikke mere end en lille måned siden, at en svensk indregistreret Mercedes AMG blev målt til vanvittige 274 km/t ved en hastighedskontrol ved Øresundstunnelen.

Det kan du læse mere om her:

Læs også

Bilist taget med skræmmende høj hastighed: Ikke set før

Husk at følge fartgrænserne. Det er faktisk ikke så svært. Man kan selvfølgelig også snyde fartkontrollerne med dette simple trick:

Læs også

Smart trick går viralt - sådan undgår du at blive fanget af de nye fotovogne

 

 

 

Dagens Gossip