Verden er i chok: Er dette Madeleine McCann?

Kan det virkelig være en og samme pige? Foto. Missing Persons of America.

En hjemløs, engelsktalende pige i Rom får lige nu stor opmærksomhed.

Siden at fireårige Madeleine McCann forsvandt sporløst under en ferie i foråret 2007, har mange undret sig over, hvad der er blevet af den lille pige med de store øjne. Blev hun kidnappet og myrdet, eller blev hun holdt skjult og er stadig i live i dag?

Teorierne er mange. 

Men nu har den sørgelige sag taget en ny drejning, efter der er dukket nye billeder op på hjemmesiden Missing Persons of America.

På billederne ses en pige, som mange nu tror, er den forsvundne Madeleine McCann, der er 13 år i dag, hvis hun stadig er i live, skriver det britiske medie Metro

Er dette Madeleine McCann? Foto: Missing Persons of America

Pigen på de berømte fotos er beskidt, har slidt tøj på, går rundt med plasticposer og bor tydeligvis på gaden. Billederne er taget i den italienske hovedstad Rom. 

Politiet i Rom oplyser, at pigen taler engelsk og ikke italiensk. Hun reagerer på navnet Maria, men hun har oplyst flere navne til politiet, der endnu ikke kender hendes sande identitet.

Læs også

11-årige Jacob forsvandt i 1989 under dramatiske forhold: Nu har politiet fundet ham

Men der er især en ting, der taler imod, at den hjemløse pige er Madeleine, og det er, at hun mangler den karakteristiske plet i hendes højre øjes iris. Ligesom der sættes spørgsmålstegn ved, om pigen på billedet er ung nok til at være den forsvundne pige. 

Det er amerikaneren Lorene Kollobani, der efter en ferie i Rom har delt billederne af den hjemløse pige på Missing Persons of America.

Pigen på gaderne i Rom er meget sky og vil helst ikke i kontakt med nogen. Foto: Missing Persons of America

- Jeg har set hende på gaderne i Rom. Hun sover udenfor og har mentale problemer, tror jeg. Men det ser ud til, at hun ikke er vant til livet på gaden, fordi hun tager ikke imod penge, og hun har gode maner, når hun spiser, siger Lorene Kollobani til Metro.

Ifølge oplysningerne på Missing Person of America er der taget kontakt til ambassaden, frivillige organisationer og politiet i håbet om, at de kan finde ud af mere om den mystiske pige, som kan være Madeleine McCann.  

Flere kræver, at hendes identitet skal fastslås hurtigst muligt.

Læs også

Tog morder fejl af gravide Louise? Nu løfter politiet sløret for detaljer om uhyggelig teori

Den britiske pige forsvandt om aftenen den 3. maj 2007 fra en feriebolig i det sydlige Portugal, mens hendes forældre spiste middag på en nærliggende restaurant. Hun sov sammen med sine søskende og var væk, da forældrene vendte tilbage til huset. 

Siden da har både portugisisk og britisk politi efterforsket sagen, hvor blandt andre Madeleines egne forældre har været mistænkte.

Se flere billeder af den mystiske pige fra Rom i videoen herunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip