Vidne så tre mænd før motorvejsdrab: Nu efterlyser politiet denne bil

I august mistede en 36-årig kvinde livet, da nogen smed en 30 kilo tung flise ned på hende og familiens bil fra en motorvejsbro. Nu er der nyt i sagen. Politiet beder om hjælp til at identificere en bil.

Før drabet på en 36-årig tysk kvinde i august, så et vidne tre mænd stå ved en grålig stationcar ved Tarup Center.

Det oplyser politiet nu i håbet om, at nogen kan bidrage med oplysninger, der kan spore dem frem til gerningsmanden, der kastede den 30 kilo tunge sten, som førte til ulykken. Det skriver Fyens.dk

I september efterlyste Fyns Politi en grå Volvo, som et vidne havde set køre rundt nær motorvejsbroen ved Skallebølle den 21. august. Bilen blev set kort før, betonflisen blev kastet fra broen og forårsagede ulykken, hvor kvinden blev dræbt og hendes mand blev alvorligt kvæstet. Ifølge TV2 Fyn kan bilen også være brun eller blå, men i en grålig tone.

Bilen er endnu ikke fundet. Men efterfølgende har politiet fået en henvendelse fra et vidne, som lagde mærke til en grålig stationcar ud for Tarup Center i Odense fredag den 19. august omkring klokken 22.45. Det var dagen før drabet på kvinden, som skete natten til søndag.

Læs også

Flere udlover dusører i sag om fynsk motorvejsdrab

Vidnet lagde mærke til bilen, fordi den kørte imod færdselsretningen.

- Lige nu arbejder vi på at få udelukket den Volvo. Vi vil vide hvad det er for en Volvo, der har kørt rundt ude ved gerningsstedet og nu, hvem det er vidnet har set fredag aften. Begge dele kan være nogle, som har været der i helt legalt ærinde, og så skal vi selvfølgelig også bare høre fra dem, så vi kan rette vores fokus et andet sted hen, siger politikommissær ved Fyns Politi Michael Lichtenstein, der leder efterforskningen.

Der er ingen beskrivelser af de unge mænd, som blev set i forbindelse med bilen. Fyns Politi vil gerne høre fra folk, som har lagt mærke til bilen og de unge.

Unge set ved skole
Poltiet leder desuden efter fire-fem unge, som blev set ved Skallebølle Skole omkring klokken 3 på drabsnatten. Dem vil politiet gerne have identificeret og beder derfor vidner om hjælp.

DNA-profilen, som blev fundet på betonflisen, er heller ikke blevet identificeret. Det betyder, at personen, der har den DNA, som er blevet fundet, ikke står i DNA-registret.

Læs også

Politiet modtager løbende henvendelser, men ingen har endnu været afgørende for, at man har kunnet pågribe gerningsmanden. Har man oplysninger i sagen, kan de gives til Fyns Politi på telefonnummer 114.

 

 

Dagens Gossip