Vinduespudser kom til at spilde vand: Så slap fanden løs

Foto: Jens Christian Top/Ritzau Scanpix

Trusler på livet og en basketball der kun lige blev undveget, var konsekvensen for en 63-årig vinduespudser, der kom til at spilde vand.

Som vinduespudser skal man typisk ikke forholde sig til særligt mange mennesker i løbet af sin arbejdsdag. Normalt møder man op, vasker vinduerne og kører derfra igen.

Onsdag blev det dog en noget anderledes opgave for en 63-årige vinduespudser fra Aarhus, da han skulle vaske vinduer i et lejlighedskompleks i Brabrand.

Læs også

"Troede det var i orden" at efterlade 3-årig alene i 8 dage - nu er den lille pige død

Den 63-årige vinduespudser var ved at vaske vinduer på Sigridsvej klokken 9, da vinduespudseren kom til at spilde vand ind gennem vinduet.

Det var en kvindelig beboer langt fra tilfreds med, og hun gik derfor ud og skældte vinduespudseren ud.

Forsøgte sig med en joke

Østjyllands Politi skriver, at vinduespudseren forsøgte at skabe god stemning med en lille joke, men den gav bagslag, og det gjorde blot kvinden endnu mere sur.

Hun tilkaldte derfor sin 35-årige mand, som kom ud med en basketball, som han tyrrede efter vinduespudseren. Den 63-årige vinduespudser undveg dog bolden, og herefter tog han benene på nakken.

Det skete alt i mens, at den 35-årige mand stod og råbte trusler efter ham.

Politiet blev kort efter tilkaldt, og de anholdte den 35-årige mand, som blev sigtet for trusler på livet.

Den 35-årige mand indrømmede, at han var blevet sur på vinduespudseren, fordi denne havde nægtet at undskylde. Han afviste dog, at han skulle have truet vinduespudseren.

Læs også

Vildtvoksende i Danmark: Giftig plante giver sår og vabler

 

 

Dagens Gossip