Voldsomt røveri: Ekspedient i forretning slået ned

Foto: Shutterstock.com

To røvere overfaldt en ekspedient i en urforretning. Derefter slap de væk med flere ure fra forretningen.

En mandlig ekspedient i en urforretning på Østerbro i København blev lørdag formiddag offer for et voldsomt overfald og røveri. Ifølge Ritzau er det to røvere, der stod bag røveriet.

Læs også

Årsopgørelse: Dette skal du huske at tjekke

Kort tid før klokken halv tolv trådte de to røvere ind i forretningen. Den tilstedeværende ekspedient i forretningen blev udsat for vold, da han blev udsat for knytnæveslag, så han falder om. 

"De tildeler den forurettede knytnæveslag, så han falder om. Han er blevet bragt til skadestuen for at blive tilset," har Henrik Svejstrup, der er vagtchef hos Københavns Politi, udtalt ifølge Ritzau. 

Efter det voldsomme overfald på ekspedienten i forretningen, der ifølge Ekstra Bladet ligger på Øster Farimagsgade, slap de to røvere afsted med flere ure fra forretningen. 

Offeret er ifølge vagtchefen blevet kørt på hospitalet til undersøgelse. Hans tilstand er ukendt, men ifølge B.T., der har en mand på stedet, ligger der en stor blodpøl på fortovet foran forretningen. 

"Lige nu ved vi ikke så meget, men vi er nok klogere, når vi har talt med den forurettede," siger Henrik Svejstrup også ifølge B.T. 

Politiet foretager undersøgelser på gerningsstedet

Lørdag eftermiddag er politiet i gang med at foretage flere undersøgelser på og omkring gerningsstedet. Ydermere efterforsker Københavns Politi sagen i håbet om at pågribe gerningsmændene.  

Både urmagere, guldsmede og smykkeforretninger bliver jævnligt udsat for røverier, hvilket skyldes, at deres varer har en stor værdi. I de senere år har der været op til flere af sådanne røverier.

Læs også

Advokat: Donald Trump vil blive 'arresteret og sigtet inden for få dage'

Før i tiden var det i højere grad banker og posthuse, der blev udsat for røverier, men det sker meget sjældent den dag i dag. Det skyldes, at der kun få findes ganske få posthuse, og de ikke håndterer kontanter i samme omfang som tidligere. Dertil er de fleste banker i dag pengeløse. 

 

Dagens Gossip