Dette vil få hele familien til at savle.
Lige nu læser andre
Lasagne er altid et sikkert hit i børnefamilierne. Men her er en med et ret lækkert – og flot – twist.
Det skal du bruge:
Læs også
En tung, ildfast skål
Lasagneplader (de friske og bløde)
Pesto
Kødsovs med tomat
Bechamelsauce
Mozzerella og parmesan
- Læg lasagnepladerne i en smurt skål.
 - Kom bechamelsauce og peperoni ovenpå.
 - Kom endnu et lag pasta på.
 - Fyld pesto og parmesan ovenpå.
 - Dernæst endnu et lag pasta.
 - Så lidt mozerella
 - Læg flere pastaplader på og tilsæt kødsovs.
 - Og lidt mozerella på toppen, før du kommer endnu et lag pasta oven på.
 - Pensl pastaen med bechamelsovs og kom skålen i en forvarmet ovn på 180 grader.
 - Bag den i 75 minutter og lad den stå lidt.
 - Så kommer øjeblikket, hvor lasagnen skal vendes. Tag skålen og den den op og ned på en plade eller et fad.
 - Voila! Så er det bare at tage kniven frem.
 - Skær lasagnen op i bider og servér.
 
Det ser ret godt ud, ikke?
Se videoen nedenfor.