Udefra er huset smukt: Folk nægter at købe det, når de kigger indenfor

Skrevet af Henrik R

6 uger siden

|

07/04/2024
Foto: Right Move
Foto: Right Move
Et hus i Storbritannien skræmmer købere væk, når de kommer indenfor.

Dagens topnyheder

"Om smag og behag diskuterer man ikke," siger man, og vi kunne ikke være mere enige, for sandheden er, at skønhed ligger i øjet der ser, og hvad der er attraktivt for nogle, kan være frastødende for andre og omvendt.

Det samme gælder for et hus i Storbritannien, der blev sat til salg og tiltrak mange potentielle købere. De var dog ikke så interesserede længere, da de først havde fået et kig indenfor.

Huset rummer fire soveværelser, en hovedsuite, en garage og en perfekt velplejet have. I salgsannoncen står der, at ejendommen er holdt i en "høj standard", men det viste sig, at ikke alle var enige i, hvad disse ord præcis betød.

Udefra er huset rigtig smukt og velholdt. Foto: Right Move

Tro det eller ej, men interiøret i dette tilsyneladende perfekte hus er lilla – og det inkluderer væggene, tæpperne og møblerne. Kort sagt, alt er lilla. Uanset hvor meget man elsker denne farve, er alle enige om, at dette simpelthen er for meget. Så hvad mere er lilla? Gulvene, loftet, gardinerne – ja, stort set alt.

Den lilla farve går så langt som til skabsdørene i hovedsuiten, og selvom det måske er let at male væggene, kan faste elementer som skabsdøre være et mareridt at udskifte.

Foto: Right Move

Badeværelsets fliser er hvide, men med lilla blomsterdetaljer på toppen. Og selvom badekarret i sig selv er hvidt, er badeværelsesgulvet og siderne på badekarret dækket af lilla, langhåret tæppe.

Baseret på husets ydre ville man aldrig gætte, at alt indeni er lilla, og medmindre den fremtidige køber også er en stor fan af denne farve, vil det ikke være en let opgave at sælge huset.

Foto: Right Move

Huset er udbudt til 34 millioner danske kroner. Kunne du bo i det ovenstående hus?