Han stiller sine køkkenskabe fra IKEA i soveværelset - vent til du ser færdige resultat

Han bruger køkkenskabene til at skabe noget unikt.

Møbelgiganten IKEA byder med sine tusindvis af produkter på utallige muligheder for at indrette et hjem til fornuftige penge.

Der er dog ingen grund til at lade sig begrænse af de samlemanualer, der følger med ved købet af et nyt skab eller bord i det svenske varehuse.

Med lidt kreativitet kan samlebåndsprodukterne fra IKEA gøres unikke og personlige – bare spørg den amerikanske gør det selv-mand Chris Heider.

Han ville lave en seng til sin datter, og derfor slog han et smut forbi det lokale IKEA-varehus.

Han gik dog ikke på indkøb i den del af butikken, hvor de fleste ville lede efter en ny seng, da han gjorde sine indkøb blandt gryder og pander i køkkenafdelingen.

Læs også: Da familien byggede denne seng, vågnede de til 175.000 kommentarer

Her købte han syv køkkenskabe i forskellige størrelser, og han placerede dem på teenageværelset, da han kom hjem fra den gigantiske butik.

Bagefter fandt han videokamera og boremaskinen frem, og resultatet af anstrengelserne blev en helt særlig seng i flere niveauer og med masser af - øh, ja - skabsplads.

Se hele skabelsesprocessen af den unikke seng her:

IKEA Hack Platform Bed DIY

Læs også

Psykopater bruger disse 5 sætninger til at manipulere dig - Psykopater kan drive dig til vanvid, og de er verdensmestre til at manipulere og charmere alle på deres vej. Kender du en psykopat? Hold øje med disse tegn.

Mindst holdbar - Det handler om at bruge sine sanser og sunde fornuft. Der er rigtigt meget mad, som stadig kan spises selvom datoen for 'mindst holdbar til' er overskredet

Tjek din løn - hvor meget tjener man som pilot, skraldemand eller pædagogmedhjælper. Dagens har kigget nærmere på løn i forskellige brancher. Det er blevet til en række "lønartikler", og det kan du læse mere om her!

 

 

Dagens Gossip