Oversigt: Breaking News

Godt nyt: Ingen af danskerne er smittede med coronavirus

Ingen af de danskere der blev fragtet til Danmark fra Kina med mistanke om coronavirus, bærer på sygdommen. Det fortæller Sundheds- og Ældreministeriet i en pressemeddelelse i dag.

Ozzy Osbourne ramt af alvorlig sygdom

Den legendariske musiker, Ozzy Osbourne, har i dag valgt at tage bladet fra munden og fortalt hele verden, at han er blevet ramt af Parkinson.

Katastrofe under opsejling på dansk hospital - 44 patienter smittet

En katastrofe er under opsejling på Odense Universitetshospital, da man mener, at det er en af deres kirurger, der står bag en større smitte.

Breaking: Base med danske soldater ramt af stort missilangreb

En base i Irak med blandt andet danske soldater, er blevet ramt af et missilangreb, som Iran står bag. Angrebet er en hævn, efter at USA slog general Qassem Soleimani ihjel i sidste uge.

Nu er der kommet ny benzin: Disse bilejere skal passe på

Er din bil godkendt til at køre rundt på den nye type benzin? Se herunder om din bil kan klare det, eller om du skal holde dig til den gamle slags.

Smag i E-cigaretter bliver forbudt

Folketinget har netop vedtaget en ny lov, som gør det forbudt at ryge e-cigaretter med smag af andet end tobak og mentol. Derudover forbydes mentolsmag i cigaretter pr. 20. maj 2020.

Uffe Elbæk trækker sig som politisk leder for Alternativet

Uffe Elbæk har i dag meldt ud, at han trækker sig som politisk leder for partiet 'Alternativet'

Stort salg: Fitness World er blevet solgt

Danmarks største fitnesskæde Fitness World er blevet opkøbt, og skifter derfor hænder til engelske ejere.

Rusland udelukkes for sport i 4 år - Måske farvel til EM og VM

Når Danmark til næste sommer skal deltage ved EM-slutrunden 2020, så er det ikke sikkert, at de skal møde Rusland. Den store nation er nemlig netop blevet straffet for deres statsstyrede dopingprogram, hvor de skal være i skammekrogen i fire år.

Caroline Wozniacki stopper karrieren

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki har netop meddelt, at hun stopper karrieren.

Her er DRs nye storsatsninger

På et netop overstået pressemøde har DR afsløret, hvad der kommer til at ske hos dem næste år. De har både fortalt om lukninger af programmer og radiokanaler, og så har de afsløret deres nye storsatsninger.

Ad 728x90