Bubble Struggle

De populære internetspil Bubble Struggle 2 og Bubble Trouble er blevet cult for mange online gamere. Vi har lavet en guide over de bedste og sjoveste versioner af det klassiske spil.

Bubble Struggle er skabt af en programmør ved navn Kreso og blev udgivet på MiniClip.com i 2002 med navnet Bubble Trouble. Det er blevet spillet mere end 500 millioner gange og er stadig et af de mest populære spil på hjemmesiden.

Spillet vandt Boogie Prisen i Danmark i 2008 for ‘Best game’ i tæt konkurrence med andre kendte spil som Fifa og Hitman.

Der er stadig flere tusindvis af danskere som søger Bubble Struggle 2 og Bubble Trouble i Google hver måned, så man må sige at interessen for de lille onlinespil er stadig intakt.

Dagens har lavet en liste over de fem bedste versioner af spillet, som er frit tilgængelige på nettet herunder:

Den mest populære udgave - Bubble Struggle 2

Bubble Struggle 2

Dette er klart den bedste og mest spillede version af Bubble Struggle. Man kan vælge at spille alene eller være 2 personer, som skal skyde bobler på samme tid. Du bruger piletasterne til højre og venstre for at bevæge din spiller og 'space' til at skyde pilen op i luften.
Klik her for at starte spillet

Bubble Trouble

Bubble Trouble er den første udgave af spillet, som efterfølgende er blevet kopieret af mange spiludviklere. Selvom det er over 15 år gammelt spil, så er det stadig et af dem med det bedste gameplay.
Klik her for at starte spillet

Bubble Struggle 1

En mere primitiv udgave af spillet, men stadigvæk meget underholdende. Den har mange af de samme funktioner, som Bubble Struggle 2 og man kan få mange timer til at gå her.
Klik her for at starte spillet

Bubble Struggle 3

Den seneste udgave af spillet, som ligner de tidligere spil. Vi fortrækker dog at spille den originale version.
Klik her for at starte spillet
 

Et andet meget underholdende spil Bubble Shooter

Bubble Shooter

Bubble Shooter en noget anderledes spil, men også gået hen og blevet et cult spil på nettet. Der er kommet mange nyere udgaver af spillet i de forskellige app stores til mobiltelefoner.
Klik her for at starte spillet

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip