Derfor handlede ‘Luksusfælden’-par 943 gange i Rema 1000 på et år

Foto: TV 3.

"Hvad fanden skal I så mange gange nede i supermarkedet i løbet af et år,” lyder det uforstående fra eksperten Kenneth Hansen.

I det seneste afsnit af ‘Luksusfælden’ var eksperterne Kenneth Hansen og Sesilie Munk taget et smut til Tønder for at hjælpe Camilla på 25 år og Nis på 24 år.

Læs også

Luksusfælden i aften: Camilla og Nis har handlet ved grænsen 116 gange på et år

Her stod det klart, at det unge par var meget glade for at handle ind - især i supermarkedet Rema 1000.

“Det er en super god butik. Man ved, hvor tingene står henne, og det roder ikke,” lyder forklaringen fra Camilla, da hun bliver spurgt, hvorfor det lige er Rema 1000, der er et hit hos parret. 

“Det er som om, I tager derned, når I skal spise morgenmad, frokost og aftensmad. I har været i supermarkedsbutikker intet mindre end 943 gange inden for det seneste år. Det er tre gange om dagen i snit - hver dag. Hvad fanden skal I så mange gange nede i supermarkedet i løbet af et år,” lyder det uforstående fra eksperten Kenneth Hansen.

Det har parret umiddelbart svært ved at svare på, men må erkende, at de ofte handler fra måltid til måltid.

Efterfølgende har Nis også forklaret til Ekstra Bladet, at alle indkøbene ikke kun er til parret. Via Rema 1000-platformen Vigo kan man handle til andre, og det har parret gjort, og det er altså også en af årsagerne til, at de har været rigtig mange forbi supermarkedet.

Glad for turer til grænsen

Det er ikke kun ture i Rema 1000, som Camilla og Nis sætter pris på. I programmet kommer det også frem, at parret elsker at hygge sig med slik og cola, og de kører tit over grænsen. Det blev til 116 gange sidste år. Det er også det første sted, hvor Luksusfældens eksperter sætter ind, da de beder Nis sælge sin elskede bil for at undgå fristelsen med grænseindkøb og i stedet bruge pengene på deres gæld.

“116 gange har I det seneste år været af sted,” lyder det fra Luksusfældens ekspert, Sesilie Munk, og det bliver fulgt op med et: ‘Shit mand’ af de chokerede deltagere.

“Det seneste år har i brugt 16.000 kroner på grænsehandel,” lyder det fra Sesilie.

Læs også

Ung mor chokeret over dødt fund i pakke med vådservietter

 

 

 

 

Dagens Gossip