Det bliver ekstra spændende i X Factor i aften

26/03/2021 12:31

Julie Møller

Citater
Du kan se X Factor på TV 2 fredag kl.20.00. Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Du kan se X Factor på TV 2 fredag kl.20.00. Foto: Lasse Lagoni/TV 2
Denne uges udgave af X Factor bliver ekstra spændende, lyder det fra ekspert.

Mest læste i dag

I fredags måtte deltageren Vilson forlade X Factor. Det kom ikke som en overraskelse for Danske Spils oddssætter og ekspert, Mathias Reimer Larsen.

Til gengæld kom det bag på ham, at seerne sendte den unge solist Solveig i farezonen – i stedet for Dan, som lå som favorit til den position. Derfor bliver denne uges udgave af X-Factor ekstra spændende, lyder vurderingen fra Mathias Reimer Larsen i en pressemeddelelse fra Danske Spil

“Det bliver lidt tricky nu. Vi forudser, at det er Solveig og Dan, der ender i farezonen sammen, hvor de har næsten 50/50 chance for at blive eller ryge hjem. Hvis Solveig og Dan ender med at stå i farezonen, og det således er Blachman, der skal tage valget, så kan der gå politik i den,” siger Mathias Reimer Larsen og uddyber.

“Hvis det er Blachman, der ender med at bestemme, så kan det være at Solveig lidt bliver et offer, selvom hun er en bedre sanger end Dan og skiller sig ud på en herlig skør og positiv måde. Men hvis Dan stemmes ud, har Martin Jensen ikke flere deltagere med i spillet, mens Oh Land jo stadig har både Lucca og Nikoline Steen Kristensen. Så hvis man ser på dommernes handlinger i tidligere shows. Så ser det desværre ud som om, at Solveig kan ryge ud på den konto, lyder det.

Vinderen bliver...

I forhold til at vinde dette års udgave af X Factor er der også sat lidt mere spænding ind.

“Lucca stryger stadig mod sejren ganske overlegent, og vi kan tydeligt se, hvor vores spilleres penge ryger hen. Derfor har vi også odds 1.70 på Lucca. Det, som er værd at bemærke er, at Nikoline Steen Kristensen og The Kubrix nu står helt lige som efterfølgere.

“Vi har sat odds 4.50 på dem begge. The Kubrix har virkelig vist, at de kan noget helt særligt med Blachman som mentor. Han kan virkelig sit kram. Desuden er det bare en gruppe, som viser noget helt nyt i X Factor. Det er virkelig imponerende. Så fredag aften kan kun blive spændende, slutter Mathias Reimer Larsen. 

Se 'X Factor' fredag kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.