Model udelukket fra Twitter: 'Fordi jeg er for lækker'

Foto: Instagram

En model har hævdet, at hun blev forbudt fra det sociale medieside Twitter for at være “for lækker”.

Det er angiveligt ikke let, at være lækker. Hvert fald ikke hvis man skal tro, Whitney Page Venable, der offentligt har beklaget sig over det sociale medie Twitter, idet hun mener, at være blevet udelukket fra platformen, fordi hun er ‘for tiltrækkende’. 

Den 26-årige kvinde fra Florida, lever af sit arbejde som model, og har over 1,6 millioner følgere på Instagram, og var også ganske populær på Twitter, indtil hun altså blev udelukket.

Læs også

Hun frygtede, at han ville være utro: Narrede ham til at få vanvittig tatovering inden polterabend

Ifølge Venable, fik hun i november 2020 beskeden om, at hendes profil var blevet lukket ned, efter mere end otte års aktivitet på siden.

Det der har gjort sagen ekstram øm for den kvindelige model er, at hun ikke mener at have fået en ordentlig forklaring på udelukkelsen, og til Daily Star udtalt, at hun føler sig ‘deskremineret imod’ for, at være smuk.

Whitney fortalte til mediet:

"Udelukkelsen kom som et komplet chok for mig, da jeg aldrig havde brugt Twitter bortset fra at skrive et par kommentarer om tv-shows, jeg så eller dele fotos fra min Instagram-konto."

Som de fleste andre sociale medier, har Twitter en række regler for, hvad man må og ikke må dele på platformen. Og den 26-årige model mener selv, at hun er blevet smidt ud af det digitale fælleskab, fordi hun har lagt et bestemt billede op, som sit profilbillede.

"En dag ændrede jeg mit profilbillede til et uskyldigt billede af mig, der viste min figur - men jeg havde undertøj på,” - siger hun og tilføjer:

"Og pludselig blev min konto lukket."

Whitney Venable mener derfor, at hendes profil er blevet lukket, fordi at billedet angiveligt var lidt for afslørende for Twitter, men hun sammenligner med andre profiler og billeder på Twitter, og kan ikke se hvordan hun er værre end andre.

”Det fik mig til at føle mig diskrimineret, fordi der er langt værre billeder på Twitter. Nogle af dem ligner faktisk porno, der viser virkelig grafiske vinkler. Jeg er sikker på, at hvis jeg ikke var så flot, ville billedet stadig have været tilgængeligt."

Whitney fortsatte: ”Jeg er overbevist om, at Twitter slettede min konto, fordi jeg er for lækker og jaloux personer, der ikke er så attraktiv som mig, klagede eller sagde, at jeg promoverede seksuel aktivitet. Det er ikke fair."

Modellen forklarer videre, at hun forsøgte at kontakte Twitter flere gange for at appellere deres beslutning, men har ikke været i stand til at nå i tale med den enorme virksomhed.

Til sidst startede hun en ny konto, men fandt ud af, at hendes IP-adresse var blokeret.

Whitney sagde: ”Jeg føler mig ekstremt ked af det, fordi jeg var i stand til at udvide kontoen til næsten 100.000 følgere, og derefter blev jeg udelukket for ingenting.

Læs også

Flugt fra politiet: Ung mand fik 17 sigtelser på 9 minutter

Og de vender slet ikke tilbage til mig. Jeg har klaget og klaget, men der sker ikke noget,” - siger hun og afslutter:

"Det er ikke mit problem, at nogle mennesker ikke er så flotte som mig."