Oversigt: Danmark

Historisk: Sjælland har overhalet Jylland

Selvom Jylland er meget større end Sjælland, når man kigger på størrelsen af landsdelen, så er det samme ikke tilfældet, hvis man kigger på antallet af indbyggere. Sjælland har nemlig overhalet Jylland.

Smart trick: Sådan undgår du at betale din p-bøde

Det er en rigtig øv-følelse at komme ud til sin parkerede bil, og så sidder der en p-afgift i vinduet. Der er dog stor sandsynlighed for, at du slet ikke behøver at betale den.

Kæmpe fejl af Skat: Mere end 100.000 danskere skal 'betale' penge tilbage

Mange danskere blev i den grad chokerede, da der pludselig tikkede en mail ind fra Skattestyrelsen. Denne mail fortalte dem nemlig, at der var lavet ændring i deres forskudsopgørelse havde været forkert, så de skulle betale et stort beløb tilbage.

Gennemsnitshøjde Danmark

Ifølge Danmarks Statistik hedder gennemsnitsdanskeren Nielsen og er 41,5 år gammel, men hvor høj er han eller hun? Her kan du læse om gennemsnitshøjde i Danmark.

37-årige Stine: Mine forældre tvang mig til at spise en hund, som jeg havde leget med

Forestil dig, at dem der burde elske dig mest, i virkeligheden ikke er i stand til at tage sig af dig, men i stedet for tyranniserer dig og dagligt fortæller dig, hvor uduelig du er. For Stine Dreyer var det hverdag.

Nu er det sæson for fugleedderkoppen i Danmark

Ja, der er faktisk fugleedderkopper i Danmark. Tidligere troede man, at den kun holdt til på Bornholm, men i takt med klimaændringerne, har den spredt sig til resten af landet.

Prins Joachim vækker opsigt med sin påklædning: ‘Det er et klart brud’

I forbindelse med tirsdagens gallemiddag dukkede prins Joachim op i et udsædvanligt sæt tøj.

Hvis du ser sådan et mærke på dit barn, skal I hurtigst muligt på skadestuen

Karen lod mærke til, at hendes søn havde fået nogle underlige pletter. Hun skyndte sig til lægen med ham. Det var en livsvigtig beslutning.

Første gang i seks år: Julelastbilen fra Coca Cola kommer til Danmark

For første gang i seks år kommer den ikoniske Coca Cola-julelastbil igen til Danmark. Den verdensberømte lastbil besøger 30 danske byer og områder den kommende tid.

Kongehusekspert om Grevinde Alexandra: Hun fortæller ikke sandheden

Flere uafklarede spørgsmål om grevindens liv florerer stadig i det danske land. Svarene på spørgsmålene får vi aldrig, vurderer ekspert.

Hvis du ser denne krog på et offentligt toilet, skal du straks gå igen – og ringe til politiet

Det ligner en almindelig knage til en jakke, men lad dig ikke narre.

Ad 728x90