Christian Eriksen: Jeg er stolt

Foto: Shutterstock

Christian Eriksen sendte en besked til landsholdskammeraterne lige efter lørdagens sejr over Tjekkiet.

Det har stor betydning for de danske landsholdsspillere, at de med deres præstationer kan gøre deres ven og holdkammerat Christian Eriksen stolt.

Læs også

Danmark vinder over Tjekkiet: Klar til EM-semifinalen

Christian Eriksen følger med i holdkammeraternes EM-kampe hjemme fra sofaen, efter sit kollaps i Parken i Danmarks første kamp ved dette års EM.

Efter hver kamp er han hurtig til at sende en besked til holdkammeraterne, hvori han fortæller, at han er stolt af dem. Thomas Delaney, der scorede kampens første mål lørdag aften, fortæller ifølge Ritzau, at det gør stort indtryk på spillerne at modtage disse beskeder fra Christian Eriksen.

"Christian skrev i gruppen efter kampen, at han var stolt af os. Han har altid været en vanvittig vigtig del af det her hold, og han har været vores bedste spiller gennem mange år," siger Thomas Delaney.

Delaney fortæller også, at det fortsat er hårdt for spillerne at gå på banen uden Eriksen, som naturligvis er ude af turneringen, efter sit hjertestop i EM-premieren. At de kan gøre ham stolt, gør dog spillerne glade, hvilket løfter humøret.

Det er ikke kun spillerne, der fortsat har Christian Eriksen i tankerne, når EM-kampene afvikles. Det er også tilfældet for landstræner Kasper Hjulmand, som også tænkte mig på ham forud for og under lørdagens kamp i Baku.

"Jeg tænker på Christian hele tiden. Jeg tænkte på ham undervejs, og jeg tænkte på ham, da kampen var færdig. Han måtte gerne have været her og løbet rundt derinde," fortæller Kasper Hjulmand ifølge Ritzau.

Samtidig påpeger den danske landstræner, at til trods for, at Christian Eriksen ikke længere er med på banen, så har han haft stor betydning for opbygningen til EM.

Læs også

Ingen danske fans i semifinalen

De danske drenge skal i aktion igen på onsdag, hvor de skal forsøge at spille sig i EM-finalen – desværre bliver det uden den 29-årige Christian Eriksen på banen. I semifinalen tørner de sammen med England på Wembley i London.

 

Dagens Gossip