Forfærdelig besked til Danmark inden afgørende VM-kamp

Skrevet af Nicolai Busekist

27/11/2022
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Danmark har fået en slem besked forud for den afgørende kamp mod Australien, der skal afgøre deres fremtid i VM.

Mest læste i dag

Kasper Hjulmands tropper formåede ikke at tage point med fra banen, da de lørdag tørnede sammen med Frankrig. Derimod vandt det franske mandskab med 2-1, og sikrede sig dermed avancement.

Som følge af dette, har deres sidste gruppekamp mod Tunesien ikke nogen betydning - i hvert fald ikke for det fransk mandskab selv.

Det kan dog vise sig at have stor betydning for Danmark. For en sejr til Tunesien vil nemlig betyde, at Danmark bliver nødt til at forlade Qatar, da de dermed ikke kan avancere fra gruppespillet.

Derfor vil det også være at foretrække for det danske mandskab, hvis Frankrig formår at sikre sig tre point i den kommende kamp mod Tunesien.

Efter opgøret mellem Danmark og Frankrig, udtalte den franske landstræner, Didier Deschamps, at han har i sinde at spare en række af sine spillere i kampen mod Tunesien, skriver Ekstra Bladet.

Deschamps kom dog ikke nærmere ind på, hvilke af de mange franske stjerner, han har i sinde at give en kamp på bænken, så de kan restituere og undgå at blive skadet.

Med stor sandsynlighed bliver det dog vigtige spillere som Ousmane Dembélé, Kylian Mbappé eller Antoine Griezmann, der kommer til at sidde over, hvilket selvfølgelig får betydning for franskmændenes konkurrenceevne.

Læs også: Mbappe løn

Med andre ord, så øger det altså Tunesiens chancer for at hente en sejr, der kan ende med at sende de danske drenge hjem fra ørkenstaten.

Først og fremmest skal Hjulmand og co. dog fokusere på at sikre sig en sejr mod Australien, da det er afgørende for deres yderligere avancement. Herefter tæller resultatet på kampen mellem Tunesien eller Frankrig.

Én ting er dog sikkert, og det er, at Frankrig ikke virker som et hold, der ender med at stille med de største stjerner på banen, da det ikke har nogen betydning for dem, hvorvidt de ender med t vinde eller tabe kampen mod Tunesien.