Så du det? Argentinsk fan viste forlygterne til VM-finalen

Skrevet af Mathias Madsen

19/12/2022
De mange mål var ikke det eneste, der var værd at se på i VM-finalen.

I går løb et sandt drama af stablen, da Frankrig og Argentina mødtes i VM-finalen i fodbold.

Kampen så hurtig ud til at falde til Argentinas side, da Messi scorede efter blot 23 minutter, og da Di Maria førte Argentina foran med 2-0 efter 36 minutter forsvandt spændingen lidt.

Frankrig virkede som et slagent hold, men så bankede Mbappé bolden i mål efter 80 minutter, og blot ét minut efter gentog han succesen.

Stillingen var nu 2-2, og kampen var pludselig ekstremt spændende.

Som bekendt måtte stjernerne på de to hold ud i både forlænget spilletid og en straffesprakskonkurrence, før Argentina kunne hive sejren og trofæet hjem.

Kampen var altså alt andet end kedelig, men det var faktisk ikke kun inde på banen, der skete ting og sager.

Det har et klip, som siden er gået viralt på de sociale medier, dokumenteret.

Ude på tilskuerpladserne var stemningen nemlig høj; faktisk så høj, at en argentinsk fodboldfan valgte at smide trøjen og lufte brysterne, selvom det er strengt forbudt under FIFA's kampe og i det muslimske land Qatar, hvor kampen blev spillet.

Kvindens blottede barm blev da også hurtigt dækket af et banner, hvorefter kameraet kort tid efter forsvandt og fandt et 'bedre' billede.