Thomas Delaney melder ud: Planlægger retur til VM

Foto: Shutterstock

Thomas Delaney måtte udgå med skade i tirsdagens kamp mod Tunesien, og må rejse hjem til Danmark, hvor der venter genoptræning.

Landsholdsspilleren Thomas Delaney rejse hjem til Danmark fredag, efter at undersøgelser viste, at han ikke ville blive klar til, at spille mere under dette års VM.

Men Thomas håber på, at de danske drenge går langt, så han kan tage tilbage til Qatar for, at støtte gutterne fra tribunen.

Læs også

Efter brystoperation: DR-kendis poserer topløs på forside

“Jeg satser på at komme tilbage til slutrunden, når vi er nået langt. Man ser mig nok ikke på banen, men hvis vi kommer langt, kigger jeg forbi,” siger Delaney i en video til DBU tv. 

Delaney var meget ked af, at han måtte udgå kort før halvleg i kampen mod Tunesien, efter en tackling. 

“Det var et kæmpe bet. Jeg havde kæmpet for at komme til VM længe og set frem til det, så det er tung, at det slutter efter første kamp.”

“Efter kampen var jeg optimistisk, men dagen efter kampen havde jeg flere smerter og kunne godt mærke, at jeg måske blev nødt til at trække stikket. Det er slemt nok til, at jeg må rejse hjem, men det er ikke slemt nok til, at jeg skal opereres. Så det kunne have været værre.” Siger Delaney.

Thomas Delaney er ellers en af de mest erfarne i landsholdstruppen, med 72 landsholdskampe.

“Noget siger mig, at det første begynder at gå op for mig, at jeg er ude, når jeg er hjemme i kolde Danmark og kan se drengene på tv. Jeg kommer til at savne at være til slutrunde og bo på hotel sammen med drengene.” 

Danmarks næste kamp er på lørdag, mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Du kan se Delaneys første interview efter skaden nedenunder:

 

Læs også

45% af danskerne har 'snydt' med julekalenderen

 

 

 

 

Dagens Gossip