Endelig! Nye kundevogne gør shopping til en leg for tvillingeforældre

Foto: Facebook - Mattias Bergensjö, Agnes og Ellie, Martina Kriborg

Det kan føles som at have fire ben og fire arme, når man handler ind med små børn. 

Derfor var 24-årige Martina Kriborg fra Skåne også ved at give op, når det kom til indkøb; indtil for nyligt. 

Med et sæt små tvillingepiger og et barn, der kun er 14 måneder ældre var det ikke udelukkende pilfingre, hun skulle tage højde for, men ganske enkelt pladsmangel mellem rækkerne af varer og ikke mindst i indkøbskurven, hvor hendes to yngste døtre skulle være. 

Til sidst gik hun til lederen af sit lokale supermarked, Ica Arons, og bad ham hjælpe. Hun havde læst i en gruppe på facebook, at andre mødre har bedt deres købmand om at bestille en særlig tvillingevogn hjem til butikken - og det synes chefen, Mattias Bergensjö, heldigvis var en god ide. 

Få uger efter snakken med Martina lyder det populære budskab på butikkens facebookvæg:

- Hej kære kunde. Vi vil bare vise dig vores nye tvillingevogn, som du kan finde i vores butik. Se bare, hvor glad man bliver af at sidde ved siden af sin søster!

I vognen sidder Martines tvillingepiger Agnes og Ellie storsmilende.

- Vognen er hovedsageligt tænkt til tvillingeforældre, men forældre med pseudotvillinger (børn født med under to år mellem sig red.) er også meget velkomne til at bruge vognen, skriver butikken videre.

Og det gør de så i stor stil. 

- Der var tre, der brugte den første dag. Det har virkelig været en succes, siger Mattias Bergensjö til mediet Aftonbladet.

Du kan læse hele opslaget fra butikken her:

 

Læs også

Hun folder klapvognen sammen: Alle forældre burde eje sådan en her

 

 

Dagens Gossip