Ekspert afslører hemmeligt trick: Sådan tørrer du tøj på ingen tid uden tørretumbler

21/10/2023 16:00

Henrik R

Forbrug
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Hvis du ikke har en tørretumbler derhjemme, kan du bruge dette trick til at tørre dit tøj på ingen tid.

Mest læste i dag

Det er ikke alle, der har en tørretumbler derhjemme. Har man ikke det, kan man let ende i en uheldig situation, hvis man har glemt at få vasket en særlig skjorte eller kjole, man gerne vil have på.

Heldigvis har rengøringseksperten Caroline Solomon et simpelt trick, der kan hjælpe dig ud af denne kattepine. Og faktisk skal du blot bruge et håndklæde.

Caroline har delt sit trick på det sociale medie TikTok, hvor mange seere er blevet imponerede over det - og det skyldes især, at det er meget simpelt. Det skriver The Sun.

Hvis du eksempelvis skal til en fest, og du har glemt at få vasket din yndlingsskjorte eller -kjole, er det derfor intet problem. Du kan blot gøre brug af dette trick.

Det eneste, du skal gøre, er at tage et stort håndklæde, som du breder ud på gulvet, hvorefter du placerer det våde stykke tøj oven på. Når du gør det, er det vigtigt, at du sørger for, at det er helt fladt.

"Jeg kalder det for 'burrito-metoden'. Tag fat i håndklædet og rul det sammen," siger Caroline i sin video på TikTok.

"Dernæst skal du trykke ned på din 'håndklæde-burrito' for at vride det overskydende fugt ud."

I videoen anbefaler Caroline, at du gør brug af dine knæ til at sikre, at du får presset hver en dråbe vand og fugt ud af håndklædet. Det er nemlig lettere at gøre med knæene fremfor hænderne.

Når du har presset så meget vand ud af tøjet, som du overhovedet kan, skal du blot hænge det til at lufttørre som normalt.

Hvis du ikke har tid til at vente en times tid på, at tøjet bliver helt tørt, så kan du gøre brug af din føntørre. Det er nemlig muligt at bruge den varme luft fra føntørreren til at tørre tøjet.

"Det er en fantastisk metode at bruge, hvis du er ude at rejse, og du har håndvasket noget, eller hvis du ikke har en tørretumbler derhjemme," siger Caroline.

"Det skulle gerne være tørt på en time i stedet for natten over."

I kommentarfeltet under videoen er der mange seere, der har givet udtryk for, at de er helt vilde med tricket, som Caroline har delt.

"Jeg gjorde dette, men med et lille håndklæde. Et strandhåndklæde giver så meget mere mening," skrev en.

"Jeg bliver helt sikkert nødt til at give dette et skud," lød det fra en anden.