Studerende køber slidt campingvogn på loppemarked: Forvandler den til et luksushjem

09/12/2023 20:30

Henrik R

Forbrug
24-årige Maggie Butler er selv ret godt tilfreds med resultatet, der afspejler hendes personlige smag. Foto: Privat.
24-årige Maggie Butler er selv ret godt tilfreds med resultatet, der afspejler hendes personlige smag. Foto: Privat.
Det er svært ikke at blive imponeret over billederne.

Mest læste i dag

Hvad gør man, når pengene er få, og man mangler et sted at bo? Det spørgsmål har en australsk kvindelig studerende svaret på: Man køber en gammel campingvogn og sætter den i stand. 

24-årige Maggie Butler fra Tasmania i Australien var nødt til at tænke kreativt, da økonomien ikke var til at købe eller leje en bolig. Nu har hun skabt sit eget vintageinspirerede drømmehjem, skriver den britiske avis The Sun.

24-årige Maggie Butler har set det som en sjov udfordring at forvandle den gamle campingvogn til sit hjem. Foto: Privat.

For hvad der svarer til ca. 1000 danske kroner købte den kvindelige studerende en slidt campingvogn uden inventar på en online køb-, salg- og bytteside.

Herefter gik den kreative kvinde i gang med at reparere, indrette og dekorere campingvognen, så den både fik et lille køkken, badeværelse, stue og soveområde. Hun sørgede også for at pifte den nye bolig op udefra med en omgang mailing.  

De fleste møbler og ting købte hun på loppemarkeder. Og ved hjælp af instruktionsvideoer på YouTube lærte Maggie, hvordan man laver og reparerer ting fx en ovn, bruserbase og et køleskab. 

- Jeg kunne godt lide udfordringen. At gøre det hele selv var lidt af en oplevelse, men det virkelig givende, forklarer Maggie Butler. 

Udover campingvognen vat det dyreste, den studerende købte en retro chesterfield-sofa til 500 danske kroner.  

For ca. 20.000 danske kroner fik Maggie forvandlet den slidte campingvogn til en luksus bolig for en studerende.