Kvinde købte ring på loppemarked for 90 kroner - nu er den blevet solgt for et vanvittigt beløb

Foto: Shutterstock.com

Under et bagagerumsmarked skulle en engelsk kvinde vise sig at gøre et ualmindeligt godt kup. Det fandt hun dog først ud af mere end 30 år senere.

Mon chokket har lagt sig for den engelske kvinde, der fandt ud af, at hun har gået rundt med 5,6 millioner kroner på fingeren i over 30 år?

Under alle omstændigheder er dette ikke desto mindre, hvad der er sket for en anonym engelsk kvinde, siden hun i 1980’erne besøgte et bagagerumsmarked ved West Middlesex Hospital i Isleworth vest for London. Det skriver Bbc.com.

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program

Her faldt kvinden over en ring med en bemærkelsesværdig stor sten i, som hun købte og efterfølgende gik med dagligt over de næste årtier.

Hvad kvinden ikke vidste var, at den bemærkelsesværdigt store sten var en 26 karats diamant, som var fremstillet i 1800-tallet.

"Ejeren bar den på hverdage, og når hun skulle ud og handle, da det er en pæn ring. Ingen havde dog nogen idé om dens værdi," fortæller Jessica Wyndham fra aktionshuset Sotheby's, hvor ringen onsdag var under hammeren.

Der skulle nemlig gå mere end 30 år, før ringens ejer til sidst valgte at få den vurderet.

Læs også

Carlas bror får alle til at holde vejret: Er dette verdens farligste selfie?

Kvinden har forklaret, at hun ikke troede, at stenen var værdifuld, da den så ’beskidt’ ud og ikke skinnede som en ’rigtig’ diamant, men juveleren hos aktionenshuset Sotheby's var dog af en anden opfattelse.

Han fortalte straks kvinden, at ringen sandsynligvis var ret værdifuld, og efterfølgende skulle det vise sig, at han i den grad havde ret.

Ringen blev nemlig vurderet til intet mindre end 350,000 pund (tre millioner kroner, red.) hvorefter den straks kom på auktion.

Og der gik ikke læng, før den blev solgt videre. Dog ikke for det vurderet beløb, men for næsten det dobbelte.

Ringen gik nemlig for svimlende 656,750 pund – over 5,6 millioner danske kroner.

Dermed kan det altså roligt betalte sig at gå på loppemarkeder.

Du kan se den utrolige ring i videoen herunder:

 

Læs også

Vred mor deler foto af fremmede mænd i toget: ‘Jeg håber, jeres koner ser det her’

 

 

Dagens Gossip