Prisen stikker helt af: Chokpris på 50 kroner for et glas juice, får nu kunde til at advare

Foto: Shutterstock ( OBS, dette er IKKE billedet af æblejuicen fra Studio X )

En kunde advarer mod et brunchsted i København, hvis priser stikker helt af.

Det er ingens næse gået forbi, at inflationen raser. 

Og mens mange kæmper med at få enderne til at hænge sammen, så kæmper de to veninder stadig med chokket efter at have betalt 50 kroner for ét glas æblejuice. 

For halvanden måned siden besøgte to veninder nemlig Studio X, der er et brunchsted på Dronningens Tværgade i København. 

Uden at tænke for meget over det, bestilte en af dem et glas æblejuice og to stykker rugbrød med ost - men det kom hun hurtigt til at fortryde. Det kostede nemlig hele 120 kroner, og hun var endda stadig sulten, da hun gik derfra. 

Det løfter hun sløret for i en video på den populære platform TikTok. 

“Jeg dør seriøst af grin”, sådan indleder hun videoen, og fortsætter: 

“Min veninde og jeg tog på den her StudioX inde i København, fordi den så sej ud og vi havde set den på Instagram. Vi kigger lige på menukortet og det ser sku lidt pebret ud, men hun bestiller en kaffe og jeg bestiller en æblejuice - her er den jo. Den kostede 50 kroner," påpeger hun og gentager: "50 kroner!". 

Desuden havde hun, udover hendes dyre juice, bestilt to ostemadder: 

“Ja, så betalte 70 kroner for de der to stykker rugbrød og de der stykker ost, som er så tynde, at du kan se igennem. Jeg vil ikke tilbage igen og jeg synes faktisk også bare, at I skal holde jer væk. De fortjener ingen omsætning”, slutter hun. 

Du kan se videoen ved at trykke her.

Læs også

DMI melder ud: Sneen fortsætter

 

 

Dagens Gossip