40-årig singlemor betalte for at få vanvittigt efternavn: “Skal jeg giftes, skal manden tage mit navn”

Foto: Shutterstock.com

Der findes mærkelige efternavne, og så findes der absurd mærkelige efternavne. En 40-årig singlemors efternavn er uden tvivl i den sidste kategori, og det er et navn, som hun selv har valgt.

Der findes mange forskellige efternavne på verdensplan, hvor nogle er mere obskure end andre. Det er dog sjældent, at man vælger at skifte et ganske normalt og faktisk rigtig pænt efternavn som Bell, ud med et langt mere utraditionelt og ret perverst et.

Det var dog alligevel tilfældet for den 40-årige britiske mor, der inden sin ferie til Magaluf gik under navnet Lisa Emma Bell. Et ganske pænt og naturligt navn, men det blev der lavet om på efter ferien.

Læs også

Flot men uheldig tatovering: Derfor kan han ikke have shorts på

Under sin ophold på Magaluf der blandt andet bød på masser af alkohol, så fik moren lavet en sjov lille tatovering på sin ene storetå. Det var en lille camel, og det lagde dermed op til ordspillet ‘Cameltoe’. Cameltoe som direkte oversat betyder en kameltå, betyder dog noget helt andet.

En såkaldt cameltoe er nemlig det, som man kalder det, hvis en kvinder har lidt for stramme bukser, trusser, tights eller lignende på, så man i ens nedre regioner kan se mere, end man behøver. Det visuelle billede ligner tåen fra en kamel, og derfor har det fået navnet kameltå.

“Han skal tage mit efternavn, ellers skal vi ikke giftes”

Tilbage til historien. Kvinden synes hendes tatovering var så skøn, at hun under ferien gik rundt til fremmede mænd, og spurgte om de ville se hendes cameltoe. Da hun kom hjem fra ferien, synes hun, at der manglede noget, og derfor søgte hun om at få sit navn ændret.

For £40 (330 kr.) fik hun således ændret sit navn fra Lisa Emma Bell til Lisa Cameltoe.

“Jeg griner stadig, når der kommer regninger gennem brevsprækken med mit efternavn på. Eller når jeg modtager telefonopkald, fordi man virkelig kan høre, at de tror, det er en fejl,” lyder det fra Frk. Cameltoe ifølge Ladbible.

I første omgang var det planen, at hun også ville ændre sit foran, så hendes fulde navn ville være Iva Cameltoe. Det fik hendes venner dog talt hende fra, så hun nøjedes i stedet med at ændre sit efternavn, og det er hun rigtig glad for i dag.

Hun har dog et krav til en kommende mand, og det er, at han skal tage hendes efternavn.

“Hvis jeg på et tidspunkt skal giftes, så skal manden tage mit efternavn, så vi ikke ender med at uddø. På det tidspunkt hvor jeg undersøgte navnet, var der ingen andre i verden med mit navn,” fortæller hun ifølge mediet.

Foruden kamelen på hendes tå, har moren også en anden absurd tatovering.

“Sidste år fik jeg og en ven tatoveret fisk på vores fingre, og så gik vi rundt til folk og spurgte, om de ville dufte til vores fiskefingre,” lyder det fra den humoristiske singlemor.

Kunne du nogensinde finde på at gifte dig med en person, hvis du skulle overtage det navn?

Læs også

Kæmpe chok i forlystelsespark: Parishjul bryder sammen

 

 

Dagens Gossip