Adele i tårer: "Jeg er meget ked af det"

Foto: Andre Csillag/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Verdensstjernen er ked af det.

Adele udgav i slutningen af 2021 det længe ventede album “30”, som hurtigt strøg til tops på verdens hitlister.

2022 skulle så blive året, hvor en turné skulle finde sted. Den skulle starte i Las Vegas, hvor Adele skulle spille på det ikoniske Caesars Palace.

Det bliver desværre udskudt på ubestemt tid, da halvdelen af ​​hendes hold har covid-19, og at de 'løb tør for tid' til at showet kunne blive klar.

Læs også

Tilbyder 4. stik

Det meddelte Adele torsdag, knap 24 timer før det første show.

Fans, som ifølge Daily Mail betaler mellem 85 $ og 12.000 $ for en billet - eller helt op til 30.000 $ på det sorte marked - var allerede rejst til Las Vegas fra hele verden inklusiv Storbritannien for at deltage i åbningskoncerten fredag aften.

Der skulle i alt være 24 optrædener, hvilket skulle give hende 685.000 $ i profit alene på billetsalget pr. koncert.

Det vil sige, at salg af merchandise kommer efter. Det ville være ny rekord i Las Vegas.

'Weekends With Adele' skulle køre frem til april i Las Vegas, med alle tilgængelige billetter udsolgt.

I et Instagram-opslag sent torsdag sagde en synligt oprørt Adele med sin stærke London-accent:

“Jeg er så ked af det, men mit show er ikke klar og sagde, at de løb tør for tid. Vi har prøvet absolut alt, hvad vi kan for at sætte det sammen i tide, og for at det skal være godt nok for dig, men vi er blevet fuldstændig ødelagt af leveringsforsinkelser og covid-19”, siger hun og fortsætter:

"Jeg er sønderknust - jeg er ked af, at det er i sidste øjeblik, vi har været vågne i over 30 timer og prøvet at finde ud af det, og vi er løbet tør for tid," fortsatte hun, mens hendes stemme begyndte at bryde. 'Jeg er så ked af det, og jeg er virkelig flov og så ked af det over for alle, der rejste for at komme til showet. Jeg er virkelig, virkelig ked af det.”

Foto: Instagram

Adele sagde ikke, hvornår forestillingerne ville blive omlagt til, men der er spekulationer om, at det kan være fra april, hvilket betyder, at alle, der beholder deres billetter, bliver nødt til at ombooke alle fly og overnatninger.

Læs også

Kvinde med to vaginaer taler ud: Bruger den ene privat og den anden på arbejdet

 

Dagens Gossip