Ærgerlig Hilda Heick: Jeg har knoklet, så de skal ikke komme tilbage

Foto: Janus Nielsen/Ritzau Scanpix.

Det er en ærgerlig Hilda Heick, der blankt indrømmer, at hun er træt af det.

Sidste år deltog nu 75-årige Hilda Heick i Vild med dans. 

Den hårde dansetræning satte sine spor og kiloene raslede af Hilda. Faktisk tabte hun sig hele seks kilo gennem sæsonen, som for Hilda og Michael sluttede på en 6. plads.

Læs også

Heidi malede sit hus: Fik et chok, da hun gik udenfor næste dag

Efterfølgende har Hilda været meget striks omkring at holde vægttabet - blandt andet har der ikke meget tid, der er blevet brugt på hygge i sofaen med slik.

"Det går ikke. Jeg tillader mig nogle gange et lille bolsje. Det holder længe. Vingummier forsvinder alt for hurtigt," lød det tidligere fra hende. 

Men nu hvor landet er begyndt at åbne mere op igen, så har der også været mere tid til, at Keld og Hilda har kunne komme ud og hygge sig med vennerne - og det har altså nu sat sine spor.

Det fortæller hun til BILLED-BLADET

Bliver hurtigt til flere 

Det er nemlig en ærgerlig Hilda Heick der nu til bladet afslører, at hun har taget et kilo på igen. Og Hilda er ikke i tviv om, at det er dét, at man nu kan komme ud og hygge sig igen, der er synderen.

Parret er nemlig begyndt at være lidt ude med vennerne igen.

"Så jeg har taget ét kilo på. Og det skal jeg ikke! Det skal af, og Kjeld følger trop. Han kunne også godt trænge til at tabe sig. Jeg har knoklet for at komme af med de kilo, så nu skal de altså ikke komme tilbage," lyder det fra en bestemt Hilda Heick.

Under Vild med dans tabte Keld sig også - ikke fordi han dansede - men fordi Hilda ofte ikke var hjemme til at stå for aftensmaden. Så blev sovs ofte byttet ud med smørrebrød og det satte også sine spor på Keld.

Hilda er dog godt klar over, at ét kilo ikke er meget. Men hun vil ikke lade det stå til, for så bliver ét kilo hurtigt til flere, forklarer hun. 

Derfor er der nu igen nul kager og slik i parrets hjem - og desuden holdt Hilda sig til at drikke vand, da parret var ude og spise med nogle venner på Grundlovsdag.

Læs også

Hun brugte 500.000 kroner på fastfood: 9 måneder senere er hun ikke til at kende

 

 

 

Dagens Gossip