Ærlig Sofie Linde: ‘Jeg væmmes ved mig selv’

Foto: Polfoto/Mogens Flindt (arkivfoto)

X Factor-vært Sofie Linde bliver lidt pinlig, når hun tænker tilbage på sit værste juleminde.

X Factor-værtinden Sofie Lindes værste juleminde stammer fra et år, hvor den populære vært endte med at få en helt anden gave, end hun havde regnet med.

Sofie Linde var fuldstændig overbevist om, at hun ville få et fjernsyn, men det viste sig at være noget helt andet, der gemte sig inde under gavepapiret.

Det skriver Ritzau ifølge Ekstra Bladet.

Læs også

Sofie Linde og Joakim Ingversen jubler: Vi skal have en pige!

- Jeg var ikke et sekund i tvivl, fordi min far er verdens nemmeste at læse. Han kan ikke finde ud af at holde på hemmeligheder, så jeg var fuldstændig overbevist om, at det var et fjernsyn, jeg fik, siger Sofie Linde til Ritzau og tilføjer:

- Jeg endte med at få en rejsetaske. Jeg ventede, ventede og ventede, indtil der ikke var flere gaver. Jeg kunne mærke, hvordan tårerne steg op. Jeg satte mig ud på toilettet og græd. Helt dramatisk. Jeg væmmes ved mig selv, det var så pinligt. Det var forfærdeligt. Man har ikke lyst til at være sådan.

28-årige Sofie Linde er i øjeblikket højgravid og skal være mor for første gang lige efter nytår, når hendes lille datter efter planen kommer til verden. 

Læs også

X Factor-vært jubler: Jeg skal giftes

Faderen er Sofie Lindes DR-værten Joakim Ingversen, som hun havde været venner med i flere år, da de blev kærester for knap tre år siden. Parret har tidligere arbejdet sammen hos DR.

Sofie Linde og Joakim Ingversen havde ellers besluttet, at de ikke ville kende kønnet på deres barn. Men da de var til scanning, var det ikke til at overse:

- Vi havde egentlig besluttet os for, at vi ikke skulle vide det. Men så sad man der hos jordemoderen, og så kunne jeg faktisk godt se, hun virkelig var en pige. Der var ikke nogen tap der, siger Sofie Linde til Se og Hør.

Læs også

Vil du have et pænere smil? Ny forskning afslører at kokosolie bleger din tænder

Sofie Linde afslørede sin graviditet i midten af august med et billede på det sociale medie Instagram. 

Her står hun og Joakim Ingversen og smiler foran et skilt med teksten ‘Børn på vej’.

Det væltede ind med lykønskninger til det populære tv-par og billedet fik mere end 54.000 likes og knap 700 kommentarer.

Det er ikke kun en familieforøgelse, som Sofie Linde og Joakim Ingversen kan se frem til. De skal nemlig også giftes. Sofie Linde afslørede i slutningen af januar, hvordan Joamin Ingversen havde været på knæ og friet til hende.

Sofie Linde afslørede den glade nyhed i det populære tv-program Natholdet, hvor hun også fortalte, hvordan Joakim Ingversen havde været nede på knæ i et klassisk frieri og endda spurgt hendes far om lov, før han stillede det store spørgsmål.

Sofie Linde åbner op om forholdet til kollega

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip