Afslører: Will Smith og Chris Rock har sluttet fred

Foto: Shutterstock

Will Smith og Chris Rock har angiveligt talt ud, efter det voldsomme optrin under Oscar-uddelingen natten til mandag dansk tid.

Ikke blot den stjernespækkede sal, men også seere i hele verden fik et stort chok, da Will Smith gav Chris Rock en lussing under årets Oscar-uddeling.

Læs også

Flere forgiftet under fredsforhandlinger mellem Ukraine og Rusland

Men ifølge Diddy, hvis rigtige navn er Sean Combs, er der ikke problemer mellem de to. Angiveligt skulle de nemlig have talt ud om det voldsomme optrin.

"Det er ikke et problem. Det er slut. Jeg kan bekræfte det. Det er alt sammen kærlighed. De er brødre," sagde han ved den efterfølgende Vanity Fair-fest ifølge LADbible.

Årsagen til, at Will Smith endte med at give Chris Rock en lussing var, at han var meget vred over, at Rock havde lavet en joke om hans kone, Jada Pinkett Smith.

Den 57-årige komiker havde lavet jokes om flere kendisser, der sad i salen, inden han sendte en stikpille i retning af Will Smiths kone.

"Jada, jeg kan ikke vente til G.I. Jane 2," sagde han, hvilket var et forsøg på at håne hendes skaldede frisure, som er forårsaget af, at hun lider af alopeci (hårtab).

Til en start virkede det som om, at Will Smith grinede at vittigheden. Tilsyneladende gik den dog alligevel ikke helt i god jord, hvorfor han besluttede at storme op på scenen og slå værten i ansigtet.

Først var det dog ikke klart, hvorvidt det egentlig var et reelt slag, eller om der blot var tale om et indslag. Som tingene udviklede sig, virkede det dog mere og mere som om, at det var det sidste.

I optagelser, der er blevet delt efterfølgende, hvor Will Smith vender tilbage til sin plads, siger Chris Rock chokeret: "Will Smith klaskede mig lige sådan én."

"Hold min kones navn ude af din forbandede mund," lød svaret retur fra Smith, hvorefter Rock sagde: "Wow, det var en G.I. Jane-joke?"

Dette fik blot Will Smith til at gentage, hvad han sagde første gang: "Hold min kones navn ud af din forbandende mund."

Rock forsøgte derefter akavet at gå videre i teksten, men ikke før han sagde: "Det var den største aften i tv-historien."

Efterfølgende blev Will Smith endda tildelt prisen for 'Bedste skuespiller' for sin hovedrolle i filmen 'King Richard', der handler om Serena og Venus Williams.

Will Smith undskyldte i sin tale, da han modtog sin pris: "Jeg vil undskylde over for akademiet. Jeg vil gerne undskylde over for alle mine mednominerede," sagde han.

Læs også

Ikke sket i 20 år: Nu sætter McDonald's prisen op med 20 %

"Kunst efterligner livet. Jeg ligner den skøre far, ligesom Richard Williams. Men kærlighed vil få dig til at gøre skøre ting."

 

Dagens Gossip