Afsløring: Her er de nye X Factor-dommere

Her ses de tre nye dommere. Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix

Det er i dag blevet offentliggjort hvilke dommere, der skal gøre Thomas Blachman med selskab, når X Factor ruller over skærmen på TV2 til næste år.

I løbet af de 11 år, hvor det yderst populære underholdningsprogram X Factor blev sendt på DR 1, nåede der at være en del udskiftning ved dommerbordet.

Da den 11. og hidtil sidste sæson blev sendt i starten af 2018, bestod dommerpanelet af Thomas Blachman, Remee og Sanne Salomonsen, men 

Læs også

Mascha Vang med vild afsløring: Tæt på at flytte til Kolding

Næste år går det løs igen med X Factor, men denne gang er den verdenskendte sangkonkurrence rykket over hos konkurrenten på TV2, og det betyder ikke blot nye deltagere, men også nye dommere.

Allerede i april kunne Thomas Blachman meddele, at han ville tage springet med over på TV2, ligesom også den populære værtinde 28-årige Sofie Linde fortsat vil være en del af programmet.

Her ses Sofie Linde som vært på programmet. Foto: scanpix

Onsdag har TV2 så løftet sløret for de sidste to dommere. Der er tale om sangerinden Oh Land og musikproduceren Ankerstjerne.

Oh Land, med det borgerlige navn Nanna Øland Fabricius, har i flere sæsoner været dommer og mentor i TV2-programmet 'Voice Junior’, men skifter nu de talentfulde barnestjerner ud med lidt ældre deltagere.

De tre nye dommere - Ankerstjerne, Oh Land og Thomas Blachman. Foto: Tariq Mikkel Khan/Scanpix

- Jeg er virkelig spændt. Det kan godt være, man har set det i fjernsynet, og ved, hvad det handler om, men jeg ved jo ikke, hvordan det føles endnu. Jeg ved dog, at jeg går ind til det med åbne arme og virkelig gerne vil have noget fedt ud af det, fortæller Oh Land til TV2. 

Lars Ankerstjerne Christensen er primært kendt som producer og har arbejdet sammen med kunstnere som Rasmus Seebach, Burhan G og Shaka Loveless. Sammen har de skabt adskillige hits, men nu venter en helt ny rolle for den 33-årige musiker.

Læs også

Populær tv-vært sætter stinkende dyr lejlighed til salg: Se billederne her

- Det her er sammenfaldet af alle mine forskellige kompetencer: At kunne spotte et talent, forløse en artist og være med til at finde ud af, hvilke facetter i et menneske vi skal dyrke, hvilke dele af en persons historie vi skal fortælle. Sådan noget elsker jeg. Det har jeg gjort meget med mit arbejde, så jeg tænker, at jeg kommer til at være skide god til det, griner han.

X Factor starter igen omkring årsskiftet.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip