Afsløring: Populær vært er blevet gift

Foto: FLINDT MOGENS/Scanpix

I al ubemærkethed er den 40-årige komiker og radiovært blevet gift med sin kæreste.

2018 har i den grad været et begivenhedsrigt år for Huxi Bach.

2. april i år blev den underholdende nordjyde og hans kæreste, Frederikke Halling, forældre til tvillinger, og nu er det kommet frem, at parret tilmed er blevet gift tilbage i juni. Det skriver Se&Hør.

Efter rygter om forholdet til Marie: Nu svarer Alexandra igen

Det var den 40-årige komiker selv, der henkastet afslørede sin nye titel som ægtemand, da han i sidste uge var i færd med at reklamere for sit program ‘Det Gode Gamle Folketing’ på Radio24syv.

Her faldt snakken på et tidspunkt på bryllupper og giftefogeder på Københavns Rådhus, hvortil Huxi Bach tilføjede:

Huxi Bach er blevet gift. Her ses han - ikke med sin hustru - men med sin tidligere radio-makker, Karen Thisted. Foto: FLINDT MOGENS/Scanpix

– Jeg havde en meget frisk en ... eller jeg? Nej, han var sød, men jeg tror heller ikke, han havde andet at lave, lød det noget underspillet fra Huxi Bach.

Udmeldingen har siden skabt en del opmærksomhed, da brylluppet er gået samtlige mediers næse forbi samtidig med, at brudeparret heller ikke selv har gjort noget for at annoncere det for offentligheden.

Ny logerende: Prins Nikolai flytter ind hos Margrethe

Efterfølgende har Se&Hør været i Tingbogen, der viser, at den er god nok. I begyndelsen af juni sagde den 33-årige Frederikke Louise Halling Hastrup nemlig ja til Christian Bækgaard Bach, som komikeren hedder i virkeligheden.

I mange år har Huxi Bach ellers været kendt som notorisk ungkarl, og derfor skabte det da også stor opmærksomhed, da han sidste år til Zulu Comedy Galla troppede op med Frederikke Halling under armen og annoncerede, at de to officielt var blevet et par.

Rema 1000 tilbagekalder grøntsager: Har du købt dem, så smid dem ud med det samme

Frederikke Halling arbejder til daglig med kommunikation, men har tidligere været ansat ved Danmarks Radio, hvor også Huxi Bach har arbejdet i en årrække. De to nåede dog aldrig at blive kolleger.

Parret bor i dag i en villa i Brønshøj med deres tvillinger - en dreng og en pige.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip