Aldrig sket før: Prins Christian nød kamp i Parken et helt særligt sted

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Prins Christian var at finde et helt andet sted end normalt under gårsdagens kamp i Parken.

Tirsdag aften var der lagt i kakkelovnen til en stor aften i fodboldens tegn i nationalarenaen Parken på Østerbro i København.

Her skulle de forsvarende danske mestre fra FC København møde de tilsvarende fra Tyrkiet, nemlig Trabzonspor, som i øvrigt har to danskere på holdet i form af Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen, i en meget vigtig kamp om at opnå deltagelse i den europæiske klubturnering UEFA Champions League.

Læs også

Mads Mikkelsen om Johnny Depp: Vi må se om han kommer tilbage

Knap 30.000 var samlet til fodboldfest i Parken, heriblandt prins Christian, som elsker fodbold.

Normalt opholder prinsen sig i Parkens VIP-område, hvor man er lidt distanceret fra de normale tilskuere. Men i går ville Christian prøve noget nyt, for han blev nemlig spottet et helt andet sted end i VIP-loungen.

Christian havde til kampen valgt at være placeret på en tribune, hvor man står op og er lidt mere aktiv i forhold til stemningen på stadion.

Christian var nemlig at finde på C-tribunen, som er et afsnit på den ene langside. Det skriver BILLED-BLADET.

Tribunen ligger tæt på Sektion 12, som er i den ene bagende. Det er Sektion 12, som er den primære stemningstribune i Parken. I de senere år er C-tribunen dog kommet lidt med på denne bølge.

Alt i alt var det da også en godkendt aften for den unge prins, som kunne se sit hold vinde en meget vigtig 2-1 sejr. Dermed har FC København et udmærket udgangspunkt inden returopgøret i næste uge, som skal spilles på Trabzonspors hjemmebane i Tyrkiet.

Læs også

14-årig pige dræbt: Skulle mødes med sin eks-kæreste

 

 

Dagens Gossip