Amalie afslører: Sådan vil jeg smide de sidste kilo

Foto: TV3

Amalie har lagt en nøje plan for, hvordan hun vil smide de sidste kilo efter hendes graviditet.

Den 29-årige Amalie Szigethy har gennem begge sine graviditeter oplevet, at hun har taget mange kilo på.

Læs også

Fie Laursen slagtet i ny video: Beskyldes for incest

Da hun var gravid med Josephine, nåede hendes vægt lige op over 100 kilo, mens hun kort inden fødslen af Hannah havde en vægt, der lød på 96 kilo. 

Hannah er lillesøster til Josephine, og blev født ved kejsersnit den 26. november sidste år. Det er derfor cirka to og en halv måned siden, at hun kom til verden ved et kejsersnit. 

Noget tyder på, at livet som mor til to små piger, er bedre end regelmæssige ture i fitness. Allerede nu er 'Forsidefruer'-deltageren næsten nede på sin normale vægt. 

Som bekendt, er det dog de sidste kilo, der er de sværeste at komme af med. Af denne grund har Amalie Szigethy besluttet sig for at få en hjælpende hånd til at nå helt i mål. 

Får hjælp af en kostvejleder

I en story på sin profil på Instagram, har hun fortalt, at hun vil få hjælp af den samme kostvejler, som hun fik hjælp af, efter at have født Josephine. 

Deres samarbejde er allerede startet, da kostvejlederen har lagt en kostplan, som hun skal følge. Derfor ved den 29-årige mor til to, hvad hun skal spise det næste stykke tid, for at tabe de sidste kilo. 

"Min vægt sagde 75 kilo i går, og jeg vejede 96 kilo, da jeg fødte Hannah. Min normale vægt svinger mellem 62 og 64 kilo," lyder det fra Amalia, der er ved godt mod, og synes, at der ser ud til at være overskueligt at komme af med de sidste kilo fra graviditeten. 

Over for Realityportalen har Amalie Szigethy tidligere forklaret, at hun tog mindre på ved sin anden graviditet, da hun på dette tidspunkt stod midt i en flytning. Af denne grund var hun meget fysisk aktiv i en periode.

Læs også

Mysteriet om Kirsten Walther: Derfor døde hun så ung

Ligeledes skulle hun også tage sig af Josephine, hvilket selvfølgelig også kostede energi under hendes anden graviditet, hvor hun ventede Hannah. 

 

Dagens Gossip