Amalie i bitter strid om forældremyndighed: Derfor skal min datter ikke se sin far

Foto: Polfot

Realitystjernen har erklæret krig mod faren til hendes to måneder gamle datter.

Den 21. juli blev Amalie Szighety mor for første gang, da hun på Hillerød Sygehus bragte en lille pige til verden.

Den uvante rolle som mor har dog ikke fået den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager til at droppe tilværelsen foran de rullende kameraer, og forleden var der således premiere på en ny sæson af den 25-årige kvindes eget tv-program, 'Amalies baby'.

Her forklarede Amalie Szigethy om de stridigheder, der har været - og stadig er -mellem hende og faren til lille Josephine.

Faktisk er forholdet så dårligt, at Mikkel Skelskov risikerer at må kigge langt efter sin datter, hvis det står til tv-kendissen.

- Jeg kommer til at søge fuld forældremyndighed, forklarer Amalie Szigethy i programmet.

Forleden var den nybagte mor at finde på den røde løber, da der var premiere på filmen 'Bridget Jones' Baby' i København, og her fik ugebladet Her & Nu et par fåmælte ord med Amalie Szigethy, der ikke havde lyst til at tale om forældremyndighedssagen.

- Det kan man se i 'Amalies baby', sagde Amalie Szigethy og forklarede, at hun slet ikke har lyst til at tale om sagen, men at en kontrakt med TV3 gør, at hun skal give kanalen et indblik i kampen om barnet.

 

Læs også

Amalie afslører detaljer om fødsel: Jeg vil ikke revne i røven

Tilbage i januar meddelte Amalie Szigethy, at hun skulle være mor, og at den kommende far var Mikkel Skelskov.

Hun forklarede, at parret havde været kærester i et års tid, men senere kom det frem, at de i virkeligheden aldrig var kærester.

Til BT forklarede Amalie Szigethy om årsagen til, hvorfor hun løj om forholdet:

- Jeg havde ikke lyst til at høre på, at nu var jeg blevet gravid, og nu skulle jeg være alenemor og ditten og datten. Jeg prøvede bare at tage det i små hug og finde den bedst mulige måde at sige det på, så det føltes rigtigt. Det skulle ikke blive en sørgelig historie, lød forklaringen fra Amalie Szigethy.

 

Dagens Gossip