Amalie Szigethy risikerer fængselsstraf: ‘Jeg har truffet den sværeste beslutning i mit liv’

Foto: TV3

Amalie risikerer fængsel for at holde sin datter væk fra faderen Mikkel.

Der er særdeles kold luft mellem Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov, som er far til hendes datter. 

Igennem længere tid har realitydeltageren nægtet at udtale sig om faderen til datteren Josephine, men nu tager hun bladet fra munden på sin blog.

Ifølge Amalie Szigethy har Mikkel Skelskov ikke har set sit barn i 8 måneder, han lyver om hele sit liv, og han er på stoffer.

– Det er med tårer i øjnene, at jeg sidder her og skal skrive min historie og dele den med hele Danmark. Men jeg deler også min historie med mange forældre, der er i en lignende situation. Det har hjulpet mig lidt igang, for jeg er ikke alene om mit mareridt, og det hjælper at dele, så jeg ikke føler mig så alene om det, skriver Amalie på sin blog. 

Læs også

Amalie afslører sandheden om barnets far: Derfor løj jeg om vores forhold

Amalie Szigethy kalder på sin Instagramprofil, hendes indlæg på bloggen for den sværeste beslutning i sit liv, og hun kalder samtidig hele forløbet for det væreste mareridt i sit liv.

På bloggen skriver hun videre: 

– Det her er starten på en grim grim historie, søvnløse nætter, frygt og angst. Det skulle være den bedste tid i mit liv, men det blev det bare ikke. Alle forældre, der læser dette, kan jo prøve at forstille sig, at en fremmed person tager deres barn fra dem.

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Den eneste grund til, at Mikkel Skelskov har forsøgt at få samvær med sin datter, er ifølge Amalie Szigethy, at han er forelsket i hende. Hun indrømmer, at hun har nægtet at udlevere sin datter til samvær og ikke er mødt op i statsforvaltningen.

Derfor har Amalie Szigethy fået flere bøder, og i sidste ende risikerer hun at få en fængselsstraf. Men det er hun villig til for at forhindre, at datteren Josephine bliver udleveret til ham, hun nu betegner som en fremmed. Læs hele Amalies indlæg på bloggen lige her.

Realityportalen har været i kontakt med Mikkel Skelskov i forbindelse med Amalie Szigethys udtalelser. Han ønsker ikke at kommentere sagen på nuværende tidspunkt, men oplyser, at han har en advokat på sagen.

Efter Peters overraskende bøn: Nu svarer Amalie igen

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip