Anette Heick afslører skønhedsbehandling: 'Jeg er ikke flov over at hente en smule hjælp,'

Foto: Polfoto

Den 45-årige tv-vært har nu fået glattet rynkerne ud, og deler offentligt billederne på Instagram.

Det er ikke altid lige nemt at være kvinde, og det er endnu sværere at være fremtrædende kvinde i showbusiness.  

Det oplever Annette Heick i hvert fald, der var blevet træt af hendes udseende, når tv-holdet stod klar, og hun skulle have lagt make-up. 

Derfor har den energiske tv-vært søgt hjælp og fået botox til at tage de små rynker ved øjnene, som tv-værten skriver på Instragram. 

- Jeg har stort set ingen rynker, og dem jeg har, er jeg godt tilfreds med, men når jeg får TV-makeup på, så lægger den sig i fede kager under øjnene, så jeg kommer til at se rynket ud. Er der noget at gøre? spurgte hun hos skønhedsklinikken N’age. 

Læs også

Kvindes ansigt smeltede efter kosmetisk indgreb: 'Jeg overvejede selvmord'

 Derfor har tv-værtinden fået indsprøjtet små dråber botox omkring øjnene, hvor man kan se tydelig forskel på før og efter billedet: 

Foto: Instagram

Den 45-årige tv-stjerne er glad for resultatet, og mener ikke, at der er grund til at skamme sig over, at man kan få brug for lidt hjælp. 

- Vi er stadig i småtingsafdelingen, men det har jeg det nu helt fint med. Jeg er ikke flov over at hente en smule hjælp, skriver hun på Instagram.

Det er dog ikke alle, der deler Annette Heicks begejstring: 

- Forstår simpelhen ikke. Min datter har fået botox i en del år. Ind til det gik galt., skriver brugeren nordal80, imens marionrasmussen skriver: Synes bare man skal se naturlig ud istedet for at fylde alt det i kroppen.

Læs også

Ung mor får botox i panden: Det handler om at være glad for sig selv

Annette Heick for dog ligeså mange rosende ord med på vejen om sin åbenhed om brugen af botox. 

- Jeg synes det er så fedt du er ærlig omkring dit valg af lidt ‘hjælp, skriver brugeren heidiengholm. 

Se selv Annette Heicks forvandling herunder: 

 

Nogle gange har man bare brug for at forvandle sit udseende, og da en mor tog sit kridhvide hår med til frisøren, ventede der en stor forvandling. 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip