Angriber de royale: Kan I slet ikke se problemet?

Polfoto / (Nathan Denette/The Canadian Press via AP)

En journalist kommer nu med en skarp kritik af det forudstående engelske bryllup.

Hele verden har den seneste tid hyldet forlovelsen mellem den engelske prins Harry og hans amerikanske kæreste Meghan Markle. 

Alligevel er det ikke alle, som er lige begejstret for det forestående bryllup i det engelske kongehus. En af dem er den australske journalist Jessie Stephens, som har skrevet et kritisk indlæg om det kommende bryllup på kvindesitet Mamamia.

Læs også

Busruter skal eskorteres af politiet efter skyderi og stenkast: Hvis det sker igen, så stopper vi kørslen

Hun mener grundlæggende, at der mangler et kritisk syn på det kommende bryllup, der blev annonceret i sidste uge. Glansbilledet der bliver tegnet af alverdens medier skygger nemlig for et alvorligt problem, mener Jessie Stephens.

For mens vi har travlt med at hylde prins Harry og Meghan Markle, glemmer vi, hvem der i virkeligheden kommer til at betale hele gildet? Det er skatteborgerne, mener hun. 

Ifølge journalisten kommer det kommende bryllup til at koste mere end 300 millioner kroner. Alene brudenkjolen koster omkring tre millioner kroner, og for de mange penge kunne man brødføde en stor del af verdens fattige befolkning. Hun mener samtidigt, at en stor del af verdens befolkning sulter netop på grund af det engelske monarki. 

Læs også

Brun uden sol: Nyt produkt kan gøre dig brun uden at skade huden

Når vi hylder den engelske kongefamilie, støtter vi samtidigt en familie med en anslået værdi på flere milliarder kroner, og for de mange kunne kunne man komme hjemløsheden i hele landet til livs,  ansætte mere end 16.000 sygeplejersker eller give mad til en million mennesker, skriver hun. 

Kroppen advarer dig mod brystkræft: Her er fem tegn du aldrig må ignorere

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip