Anne Gadegaard smider bh'en i sommersolen: Se billederne her

Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

Den tidligere MGP-stjerne Anne Gadegaard nyder i øjeblikket den danske sommer. Det kan man se på de topløse billeder, hun selv har delt.

Hun blev kendt i Danmark, da hun i 2003 vandt børne MGP med sangen Arabiens Drøm.

Læs også

Advarer danskerne: Pas på dette opkald

Sidenhen har Anne Gadegaard fortsat med at finde mediernes søgelys, og foruden hendes åbenlyse sangtalent, så skyldes det også hendes Instagram-profil, hvor hun ikke er bleg for at være let påklædt.

 

I det seneste opslag på profilen har Anne Gadegaard vist, hvordan hun nyder det danske sommervejr, og det gør hun stort set uden en trevl.

“De her dage har virkelig stået på sommer, sol og ingen bh! Nu gik jeg dog ikke rigtig med bh før, men i ved hvad jeg mener,” skriver Anne Gadegaard til de billeder, som hun har uploadet, hvor hun også fortæller, at hun nyder sommeren med sin lille datter.

"Både Filippa og jeg har NYDT at have en have hvor man kan være fuldstændig sig selv, og være splitterravende hans jørgen," fortæller hun.

Den tidligere MGP-vinder har delt tre billeder, hvor hun topløst står og nyder den danske sommer, men for at det er Instagram-venligt, har hun valgt at dække attributterne med den ene arm.

Du kan se billederne af Anne Gadegaard herunder:

 

 

Læs også

Nyt bøvl om de indefrosne feriepenge